Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Yamaha Helm Master EX: Πώς μπορείς να κινηθείς με απίστευτη ευκολία στη θάλασσα
[Ζούγκλα]: Yamaha Helm Master EX: Πώς μπορείς να κινηθείς με απίστευτη ευκολία στη θάλασσα

[Ζούγκλα]: Yamaha Helm Master EX: Πώς μπορείς να κινηθείς με απίστευτη ευκολία στη θάλασσα


Του Βασίλη Σαρημπαλίδη


Η τεχνολογία τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι, οι εταιρείες Το Helm Master EX είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα διεύθυνσης – ελέγχου σκάφους…κατασκευάζουν χρήσιμα εργαλεία που κάνουν τη ζωή του καπετάνιου και του πληρώματος πιο εύκολη, άνετη και ευχάριστη. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ιδιωτικά σκάφη όπου η ευκολία παίζει σημαντικό ρόλο σε πολλούς τομείς.

Τα συστήματα χειρισμού σε ένα σκάφος είναι σημαντικά και σε βγάζουν από ενδεχόμενο πονοκέφαλο και ιδίως όταν οι συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Το Helm Master EX είναι ένα σύστημα της Yamaha που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να μάθει ακόμα και σε αυτούς που δεν έχουν πολλές γνώσεις πως τα πράγματα τελικά μπορούν να γίνουν εύκολα αρκεί να ξέρεις τον τρόπο.

Τοποθέτηση σε μισή ώρα

Το νέας γενιάς σύστημα χειρισμού της Yamaha που μπορεί να τοποθετηθεί σε λιγότερο από μισή ώρα (αν υπάρχουν οι σχετικές υποδοχές) προσφέρει απόλυτο έλεγχο στον χειρισμό εξωλέμβιων μηχανών.

Ξεκινώντας από το αισθητικό κομμάτι, φαίνεται πως οι άνθρωποι της εταιρείας έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς όλοι θέλουν εκτός από λειτουργικό οτιδήποτε υπάρχει πάνω στο σκάφος να έχει και ντιζάιν. Από εκεί και πέρα το ρεζουμέ έχει να κάνει με τη χρήση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!