Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: Ξεκινάει σήμερα το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
[Ζούγκλα]: Ξεκινάει σήμερα το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

[Ζούγκλα]: Ξεκινάει σήμερα το 61ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Ανοίγει σήμερα η αυλαία του 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, του πρώτου που λόγω της πανδημίας πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, με 3 ευρώ εισιτήριο ανά ταινία και αρκετά ειδικά, οικονομικά πακέτα.

Από την ιστοσελίδα www.filmfestival.gr, «κλικάρουμε» στο σύνδεσμο TIFF61 ONLINE. Εκεί δημιουργούμε ένα λογαριασμό επιλέγοντας «Create account» στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Συμπληρώνουμε το όνομα, το email και τον κωδικό που θέλουμε.

Μπορούμε να βρούμε την ταινία που μας ενδιαφέρει είτε μέσω αναζήτησης, είτε από τις λίστες ανά τμήμα στο κεντρικό μενού. Κάθε ταινία θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό θεάσεων. Επιλέγοντας μία ταινία, εμφανίζεται η τιμή του εισιτηρίου (3Euro). Με τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας ολοκληρώνεται η πληρωμή και η επιβεβαίωση της συναλλαγής αποστέλλεται και μέσω email. Τα εισιτήρια για τις online προβολές δεν επιστρέφονται και δεν ακυρώνονται.

Εισιτήριο για τις ταινίες μπορεί να αγοράσει κάποιος πριν από την ημέρα προβολής, μπορεί όμως να παρακολουθήσει κάθε ταινία μόνο την ημέρα ηλεκτρονικής προβολής της, οπότε και θα είναι διαθέσιμη από τις 10:00 το πρωί και για 24 ώρες.

Στην ιστοσελίδα υπάρχει και «ζωντανή» συζήτηση (live chat) για οποιαδήποτε απορία.

Ειδικά πακέτα προβολών

Το Φεστιβάλ εκτός από το εισιτήριο των 3 ευρώ/θέαση, προσφέρει και ειδικά πακέτα προβολών, σε προνομιακές τιμές:

Masterpieces by Mastercard

Δέκα επιλεγμένες ταινίες από το πρόγραμμα του 61ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σε προνομιακή τιμή για μια κινηματογραφική εμπειρία με την υπογραφή της Mastercard.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!