Δευτέρα, 21 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
[Ζούγκλα]: Ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

[Ζούγκλα]: Ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

Με απανωτές διακοπές, όπως φαίνεται, ξεκινά η δίκη σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία του ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου τον Οκτώβριο του 2017. Η διαδικασία ξεκίνησε το πρωί για να διακοπεί όμως για τις 14 Σεπτεμβρίου, οπότε και αναμένεται να κληρωθούν οι ένορκοι. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, η δίκη πάντως θα χρειαστεί να ξαναδιακοπεί για τις 25 Σεπτεμβρίου για λόγους χωρητικότητας της αίθουσας.

Σήμερα, στο δικαστήριο παρόντες ήταν δύο από τους κατηγορουμένους, με τους δικηγόρους τους κάποιων εξ αυτών να ζητούν αναβολή της δίκης. Αίτημα που ωστόσο δεν έκανε δεκτό το δικαστήριο, υιοθετώντας την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας Παν. Αθανασίου, ο οποίος ζήτησε την ολιγοήμερη διακοπή της δίκης. Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσαν τα μέλη της οικογένειας του αδικοχαμένου ποινικολόγου.

Υπενθυμίζεται πως σε πρώτο βαθμό είχε επιβληθεί ισόβια κάθειρξη στους κατηγορούμενους για τη στυγερή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Συγκεκριμένα, το δικαστήριο είχε επιβάλει ισόβια στον φυσικό αυτουργό της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου, Ιμπραχήμ Μπραχιμάι, καθώς επίσης και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών για τα αδικήματα της ληστείας, οπλοφορίας και οπλοχρησίας. Ισόβια επιβλήθηκαν στους άλλους δύο κατηγορούμενους Κλοντιάν Λεκοτσάι και Όλντι Ντούλτσε, οι οποίοι είναι έγκλειστοι στις φυλακές για άλλα αδικήματα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!