Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ζούγκλα]: Βοτανικός: Δωρεάν παραχώρηση για 99 χρόνια στον Παναθηναϊκό
[Ζούγκλα]: Βοτανικός: Δωρεάν παραχώρηση για 99 χρόνια στον Παναθηναϊκό

[Ζούγκλα]: Βοτανικός: Δωρεάν παραχώρηση για 99 χρόνια στον Παναθηναϊκό

Τη δωρεάν παραχώρηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό για 99 χρόνια περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, η υφιστάμενη φόρμουλα συμφωνίας των μνημονίων συναντίληψης που πρόκειται να συνυπογραφούν ανάμεσα στους βασικούς εμπλεκομένους φορείς για την υλοποίηση της Διπλής Ανάπλασης.
Με γνώμονα το Προεδρικό Διάταγμα που παραμένει σε ισχύ, η διοίκηση του Ερασιτέχνη διατηρεί ως κεκτημένο ότι όσα δικαιώματα έχει στη Λεωφόρο για το οικόπεδο και το γήπεδο θα τα έχει και στο Βοτανικό, ξεπερνώντας έτσι τον «σκόπελο» με το ιδιοκτησιακό ζήτημα της Λεωφόρου, που αποτελεί και το πλέον ακανθώδες ζήτημα για τον σύλλογο.

Ως εκ τούτου από την πρώτη ημέρα ανέγερσης του γηπέδου και για τα επόμενα 99 χρόνια ο Ερασιτέχνης αναμένεται να έχει το αποκλειστικό δικαίωμα της εκμετάλλευσής του (μετά από τα 99 χρόνια δεν θα χρειαστεί νέα σύμβαση, πατώντας στον νόμο περί χρησικτησίας που ισχύει και στη Λεωφόρο), όπως ακριβώς συμβαίνει και με την ιστορική έδρα του συλλόγου.

Μόνο στον Ερασιτέχνη το «ενοίκιο» της ΠΑΕ
Αξιόπιστες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προβλέπεται να πληρώνει ετήσιο ενοίκιο σημαντικού ύψους στον Ερασιτέχνη για τη χρήση του ποδοσφαιρικού γηπέδου από την πλευρά της. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε τελικές συζητήσεις, γεγονός που επιβεβαιώνει και ποιος θα έχει ουσιαστικά στα χέρια του το ποδοσφαιρικό γήπεδο και την απόλυτη εκμετάλλευσή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!