Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Τον Οκτώβριο ξεκινούν οι παραγγελίες του νέου Opel Mokka στην Ελλάδα
[Ζούγκλα]: Τον Οκτώβριο ξεκινούν οι παραγγελίες του νέου Opel Mokka στην Ελλάδα

[Ζούγκλα]: Τον Οκτώβριο ξεκινούν οι παραγγελίες του νέου Opel Mokka στην Ελλάδα

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της φίρμας στο Rüsselsheim, παρουσία ελάχιστων στελεχών, ο επικεφαλής της Opel ανακοίνωσε την έναρξη της εμπορικής πορείας του νέου Mokka στη Γερμανία.

Το αυτοκίνητο είναι άμεσα διαθέσιμο στην τοπική αγορά, με τις τιμές για τις συμβατικές εκδόσεις να ξεκινούν από 19.990€ και για την ηλεκτροκίνητη από 32.990€. Βέβαια, με την εφαρμογή των τοπικών κινήτρων και των φοροαπαλλαγών, το κόστος αγοράς για το Mokka-e πέφτει στα 23.420€.

Στη χώρα μας, οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν μετά την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό η ελληνική εισαγωγική εταιρεία, οι τιμές θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, ξεκινώντας για τη βενζινοκίνητη έκδοση από τα 18.000 ευρώ.

Το νέο Mokka εντυπωσιάζει με τις αναλογίες και την τολμηρή εμφάνισή του. Το εμπρός τμήμα με την υπογραφή «Opel Vizor», τους κοντούς προβόλους, τα φώτα LED και το καινούριο σήμα κλέβει την παράσταση. Το όνομα του μοντέλου εμφανίζεται για πρώτη φορά στο κέντρο της πίσω πόρτας με ειδικά σχεδιασμένη γραμματοσειρά, οι ζάντες έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά για το αυτοκίνητο, όπως και οι χρωματικοί συνδυασμοί στο αμάξωμα.

Το εσωτερικό αντανακλά επίσης την απέριττη φιλοσοφία του μοντέλου. Το νέο Opel Pure Panel περιλαμβάνει δύο διευρυμένες οθόνες και επικεντρώνεται στα απαραίτητα. Αντίθετα με τα υπόλοιπα cockpit που είναι υπερφορτωμένα με πληροφορίες και χειριστήρια, αυτό εκφράζει μία καθαρή αισθητική.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!