Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Τον Ιανουάριο έρχεται στην Ελλάδα το ηλεκτρικό Peugeot Expert
[Ζούγκλα]: Τον Ιανουάριο έρχεται στην Ελλάδα το ηλεκτρικό Peugeot Expert

[Ζούγκλα]: Τον Ιανουάριο έρχεται στην Ελλάδα το ηλεκτρικό Peugeot Expert

Η ηλεκτρική έκδοση του compact van της γαλλικής φίρμας ξεκίνησε την εμπορική της πορεία στις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές, με το λανσάρισμα στη χώρα μας να προγραμματίζεται για τον πρώτο μήνα του 2021.

Το e-Expert προσφέρεται σε τρία μήκη αμαξώματος (Compact 4.6μ., Standard 4.95μ. και Long 5.30μ.), έχει ικανότητα έλξης έως 1.000 κιλά και ωφέλιμο φορτίο έως 1.275 κιλά. Πρόκειται για ένα άνετο και χρηστικό όχημα, που εξασφαλίζει απρόσκοπτη πρόσβαση στο κέντρο των μεγαλουπόλεων, είναι εύκολο στον χειρισμό του και ενσωματώνει τις πιο προηγμένες τεχνολογίες.

Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες (συντηρητές πατωμάτων, υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους κ.λπ.), εταιρείες διανομών και οργανισμούς. Διακρίνεται για το ξεχωριστό στυλ του, τη δυναμική οδική συμπεριφορά του και το μοντέρνο εσωτερικό.

Εξοπλίζεται με αναλογικό πίνακα οργάνων με έγχρωμη οθόνη matrix και ειδικά γραφικά για την ηλεκτροκίνηση, σύστημα πλοήγησης TomTom Traffic 3D, το οποίο περιλαμβάνει πλέον και εμφάνιση των διαθέσιμων σημείων φόρτισης και της υπολειπόμενης αυτονομίας, βάσει του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας, ηλεκτρικό χειρόφρενο και Full e-volution cockpit.

Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τριών προφίλ οδήγησης: Eco (60 kW, 190 Nm) για αυτονομία, Normal (80 kW, 210 Nm) για καθημερινή χρήση και Power (100 kW, 260 Nm) για βελτιστοποίηση των επιδόσεων κατά τη διάρκεια μεταφοράς βαρέων φορτίων.

Το σύστημα ηλεκτροκίνησης είναι παρόμοιο με αυτό των e-208 και e-2008, αποδίδοντας 100kW και 260Nm ροπής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!