Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: Η Τίφανις Χάντις μιλάει για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό
[Ζούγκλα]: Η Τίφανις Χάντις μιλάει για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

[Ζούγκλα]: Η Τίφανις Χάντις μιλάει για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό

Στην περιπέτειά της με τον Covid-19 αναφέρθηκε η ηθοποιός Τίφανι Χάντις μιλώντας με τον δρ Άντονι Φάουτσι σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα της στο YouTube.

Όπως είπε η ηθοποιός έκανε 12 φορές το τεστ για να δει εάν είναι θετική στον κορωνοϊό, ενώ έκανε και τεστ αντισωμάτων.

«Δούλευα σε μια ταινία και κάποιος από τους εργαζόμενους βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό», είπε η Χάντις στον Φάουτσι. «Δεν ήμουν σε άμεση επαφή μαζί του, αλλά μας έστειλαν όλους σπίτι, σταματήσαμε την ταινία. Πρότειναν να πάω να κάνω το τεστ. Το έκανα, πήρα τα αποτελέσματα σε δύο μέρες, είπαν ότι δεν είχα τον κορωνοϊό». Η ηθοποιός αναγκάστηκε να υποβληθεί εκ νέου σε τεστ λίγο αργότερα, καθώς είχε έρθει σε επαφή με ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα.

«Έκανα το τεστ για δεύτερη φορά. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα, όμως δύο μέρες μετά μου είπαν ότι ήμουν θετική», είπε και πρόσθεσε ότι παρότι δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα παρέμεινε σε καραντίνα μαζί με τα σκυλάκια της.

«Μετά την καραντίνα έκανα ξανά τεστ και βγήκε αρνητικό, έτσι έκανα και τεστ αντισωμάτων και μου είπαν ότι είχα αναπτύξει αντισώματα. Αυτό ήταν πριν από τρεις μήνες. Έχω κάνει 12 φορές τεστ καθώς δούλευα», είπε.

«Όλα βγήκαν αρνητικά και έκανα ξανά τεστ για αντισώματα, αλλά οι γιατροί μου είπαν ότι δεν έχω αντισώματα. Νομίζω ότι είμαι υπεράνθρωπος», πρόσθεσε η Χάντις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!