Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Στο Ηράκλειο ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ: «Τα τοπικά περιοριστικά μέτρα στο Ηράκλειο είναι για καλό»
[Ζούγκλα]: Στο Ηράκλειο ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ: «Τα τοπικά περιοριστικά μέτρα στο Ηράκλειο είναι για καλό»

[Ζούγκλα]: Στο Ηράκλειο ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ: «Τα τοπικά περιοριστικά μέτρα στο Ηράκλειο είναι για καλό»

«Τα τοπικά περιοριστικά μέτρα στο Ηράκλειο είναι για καλό, είναι προσωρινά και έχουμε δει ότι όπου εφαρμόζονται αποδίδουν. Τα μέτρα αυτά θα πρέπει να τηρούνται ώστε να δούμε το επιδημιολογικό φορτίο που έχει αυτή τη στιγμή το Ηράκλειο όπως και στα Χανιά».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Αρκουμανέας κατά τη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη στο πλαίσιο εφαρμογής των νέων μέτρων που τέθηκαν σε εφαρμογή από σήμερα στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου για τον περιορισμό διασποράς του Covid-19.

Πού βασίστηκε η απόφαση λήψης των περιοριστικών μέτρων

«Θέλουμε όλοι να εφαρμόσουν αυτά τα μέτρα ώστε να μειωθεί το επιδημιολογικό φορτίο που έχει αυτή τη στιγμή το Ηράκλειο και τα Χανιά» είπε χαρακτηρηστικά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, ο οποίος διευκρίνισε ότι η απόφαση λήψης των περιοριστικών μέτρων βασίστηκε σε μία σειρά δεδομένων σε συνδυασμό με τα στοιχεία σχετικά με ανθρώπους που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και είχαν βρεθεί το προηγούμενο διάστημα στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο των διακοπών τους.

Αισιόδοξος ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ- Δεν αποκλείεται παράταση των μέτρων αν δεν εφαρμοστούν

Δεν παρέλειψε επίσης να εκφράσει την αισιοδοξία του λέγοντας χαρακτηριστικά ότι αν εφαρμοστούν αυτά τα μέτρα θα αποδώσουν, αναφέροντας το παράδειγμα της Ξάνθης ή του Πόρου, όπου τα πράγματα ήταν δυσκολότερα απ’ ό,τι στο Ηράκλειο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!