Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: ΣΥΡΙΖΑ: Στην επανεμφάνισή του ο κ. Κικίλιας δεν είπε λέξη για το πώς φθάσαμε στο σημερινό αδιέξοδο
[Ζούγκλα]: ΣΥΡΙΖΑ: Στην επανεμφάνισή του ο κ. Κικίλιας δεν είπε λέξη για το πώς φθάσαμε στο σημερινό αδιέξοδο

[Ζούγκλα]: ΣΥΡΙΖΑ: Στην επανεμφάνισή του ο κ. Κικίλιας δεν είπε λέξη για το πώς φθάσαμε στο σημερινό αδιέξοδο

Με ένα σκωπτικό σχόλιο απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στις δηλώσεις του υπουργού Υγείας την Τρίτη, Βασίλη Κικίλια, στον οποίο καταλογίζει “δημιουργική λογιστική”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ξεκινά επισημαίνοντας την εμφάνιση του κ. Κικίλια μετά από καιρό: “Καλωσορίζουμε τον εξαφανισμένο υπουργό Υγείας, που μετά από 8 μήνες πανδημίας, βγήκε επιτέλους σήμερα στην ενημέρωση των πολιτών. Οποιαδήποτε συσχέτιση της παρουσίας του άρον – άρον μετά την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία κ. Τσίπρα, για υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής, είναι απολύτως συμπτωματική. Όπως και το άγχος του να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση και όχι να παρουσιάσει έστω και τώρα κάποιο σχέδιο ενίσχυσης του ΕΣΥ”. Ακολούθως, το κόμμα ασκεί κριτική για την “εγκληματική αδράνεια της κυβέρνησης”: “Στην παρθενική του εμφάνιση μετά 8 μήνες, (σ.σ. ο κ. Κικίλιας) δεν βρήκε μισή λέξη να πει για την εγκληματική αδράνεια της κυβέρνησης. Για τη μείωση αντί για αύξηση του προσωπικού που υπηρετεί στο ΕΣΥ κατά 6.000 ανθρώπους σε σχέση με το 2019 που δεν υπήρχε πανδημία. Για την ασφυξία των νοσοκομείων και των ΜΕΘ. Για την πρωτοφανή ανεπάρκεια, ακόμα και στις 50 ΜΕΘ που δώρισε η Βουλή, να λειτουργούν μόλις οι 9 λόγω έλλειψης προσωπικού. Για τις ατέλειωτες παλινωδίες και αντιφάσεις, για τον ομολογημένο εφησυχασμό της κυβέρνησης. Και τίποτα φυσικά για τα πρακτικά της Επιτροπής που η κυβέρνησή του συνεχίζει να κρύβει”.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!