Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Συναγερμός στη Θήβα
[Ζούγκλα]: Συναγερμός στη Θήβα

[Ζούγκλα]: Συναγερμός στη Θήβα

Η απίστευτη επιπολαιότητα της 63χρονης ασθενούς η οποία έσπασε την καραντίνα και παρευρέθηκε σε κηδεία στο χωριό Μουρίκι έχει προκαλέσει πανικό στην ευρύτερη περιοχή των Θηβών έως και τις παρυφές της Χαλκίδας, αφού η ιχνηλάτηση των επαφών της 63χρονης αφορά πάνω από 200 άτομα.

Επίσης επιβαρύνεται υγειονομικά η περιοχή της Θήβας και με τον εντοπισμό προμηθευτή καταστημάτων εστίασης σε όλη τη Βοιωτία ο οποίος διεγνώσθη με κορωνοϊό.

Η επίμαχη κηδεία έγινε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στο χωριό Μουρίκι. Σ’ αυτή συγκεντρώθηκαν τουλάχιστον 200 άτομα από πολλά και διάφορα χωριά της περιοχής, ενώ δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο. Αυτή είναι η μαρτυρία του προέδρου της Κοινότητας Μουρικίου Τάκη Πέτρου.

Από τις τοπικές αστυνομικές Αρχές προκύπτει πως δεκάδες άτομα που προέρχονται από τα χωριά Πλατανάκια, Ύπατο, Λουτούφι και Μουρίκι της περιοχής Θηβών, καθώς και από τα Λουκίσια του Δήμου Χαλκίδας παρευρέθηκαν στην κηδεία αυτή και ήρθαν σε επαφή, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο, με την εν λόγω ασθενή. Η ασθενής ήταν συγγενής του θανόντος. Ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία της συστηματικής ιχνηλάτησης και αναμένεται να αρχίσει και η διενέργεια τεστ από τον ΕΟΔΥ στα τρία χωριά της Θήβας.

Κατά τον Νίκο Χαρδαλιά, θα πραγματοποιηθούν 1.200 ιχνηλατήσεις προκειμένου να διαμορφωθεί μια πλήρης εικόνα.

Σύμφωνα τώρα με το tvstar.gr, θετικοί στον κορωνοϊό έχουν βρεθεί μέχρι στιγμής ο σύζυγος της 63χρονης ασθενούς, ο οποίος είναι 70 ετών, καθώς και η ξαδέρφη της, που είναι 60 ετών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!