Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ζούγκλα]: ΠΣΑΠ: «Οι παίκτες των μικρότερων κατηγοριών δεν είναι άνθρωποι κατώτερου Θεού»
[Ζούγκλα]: ΠΣΑΠ: «Οι παίκτες των μικρότερων κατηγοριών δεν είναι άνθρωποι κατώτερου Θεού»

[Ζούγκλα]: ΠΣΑΠ: «Οι παίκτες των μικρότερων κατηγοριών δεν είναι άνθρωποι κατώτερου Θεού»

Η άρνηση των λοιμωξιολόγων να εξαιρέσουν απο την αναστολή, λόγω του κορωνοϊού τα πρωταθλήματα των Super League 2 και Football League, προκάλεσε την πολύ έντονη αντίδραση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ), μέσω ανακοίνωσης.

Το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών, στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη (10/11), τονίζει πως οι ποδοσφαιριστές των συγκεκριμένων κατηγοριών συμπληρώνουν ήδη δέκα μήνες απραξίας, υπογραμμίζει πως η έναρξη των πρωταθλημάτων μπορεί να δώσει ένα συνολικά θετικό «μήνυμα» προς όλη την κοινωνία, ενώ επισημαίνει πως οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις χαμηλότερες κατηγορίες των είναι άνθρωποι «κατώτερου Θεού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠ με την οποία ζητάει άμεση λύση:

Πριν λίγη ώρα, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η διοργανώτρια αρχή της Super League 2/Football League, την οποία βαραίνει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τη μεγάλη καθυστέρηση έναρξης των δυο επαγγελματικών κατηγοριών, ενημερωθήκαμε πως η επιτροπή λοιμωξιολόγων απάντησε αρνητικά στο αίτημά της, ώστε να υπάρξει η πολυπόθητη σέντρα στο πρωτάθλημα της SL2. Παρότι μάλιστα όλες οι ομάδες και μάλιστα εγγράφως συμφώνησαν πως θα τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο που τους ζητήθηκε, το οποίο μας έχει αποδείξει, μέσω της υλοποίησής του στη Super League 1, πως είναι αποτελεσματικό. Αυτό σημαίνει πως οι αθλητές θα συμπληρώσουν 10 ολόκληρους μήνες αγωνιστικής απραξίας.

Δυστυχώς διακρίνουμε πως δεν δίνεται η απαραίτητη βαρύτητα στις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!