Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Τα premium εσωτερικά των Audi, BMW και Mercedes…
[Ζούγκλα]: Τα premium εσωτερικά των Audi, BMW και Mercedes…

[Ζούγκλα]: Τα premium εσωτερικά των Audi, BMW και Mercedes…


Του Βασίλη Σαρημπαλίδη


Οι μάρκες Audi, BMW και Mercedes είχαν, έχουν και θα συνεχίσουν να έχουν… κόντρα για το ποια είναι η πιο premium σε όλα τα επίπεδα. Από την ποιότητα κατασκευής, τα υλικά, τα gadgets, η τεχνολογία, το επίπεδο Ακόμα και στις μικρές κατηγορίες το επίπεδο πολυτέλειας έχει ανέβει..εξυπηρέτησης, ακόμα και τις επιδόσεις!

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του αυτοκινήτου είναι το εσωτερικό του καθώς είναι και αυτό που θα σχολιάσει πρώτα όποιος μπει στην καμπίνα των επιβατών. Το τιμόνι, τα μαλακά υλικά στο ταμπλό και φυσικά τώρα τελευταία και οι ψηφιακές οθόνες αφής παίζουν το ρόλο τους. Μόνο τυχαία δεν μπορούμε να θεωρήσουμε το γεγονός πως ακόμα και η σχεδίαση του λεβιέ ταχυτήτων είναι πλέον… έργο τέχνης όπως φυσικά και το τιμόνι που είναι ένα εργαλείο με το οποίο ο οδηγός έχει καθημερινή επαφή. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσουμε ακόμα και την… μυρωδιά του εσωτερικού που οι άνθρωποι των εργοστασίων δίνουν μεγάλη βαρύτητα.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, οι τρεις εικόνες με τα εσωτερικά των, Audi A3, BMW Series 1 και Mercedes A-Class μας δίνουν την απάντηση στο ερώτημα για το ποιο είναι πιο premium…

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!