Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Πού κατασκευάζεται η νέα BMW iX3;
[Ζούγκλα]: Πού κατασκευάζεται η νέα BMW iX3;

[Ζούγκλα]: Πού κατασκευάζεται η νέα BMW iX3;

Οι πρώτες μονάδες του αμιγώς ηλεκτροκίνητου SUV της βαυαρικής φίρμας βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής. Το αυτοκίνητο κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της κοινοπραξίας BMW Brilliance Automotive (BBA) στη Shenyang της Κίνας και από εκεί θα εξάγεται σε όλες τις αγορές του κόσμου.

Οι συγκεκριμένες εγκαταστάσεις θεωρούνται από τις πιο προηγμένες παγκοσμίως. Πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα, υιοθετούν «έξυπνες» μεθόδους παραγωγής και εφαρμόζουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

Στο εργοστάσιο της BBA πραγματοποιούνται ενδελεχείς και αυστηρές δοκιμές ελέγχου, από την μπαταρία μέχρι το ολοκληρωμένο όχημα, ώστε η BMW iX3 να παρέχει εγγυημένη ασφάλεια. 128 δοκιμές μηχανικών μερών και 994 δοκιμές λειτουργικότητας λογισμικού (software testing) διασφαλίζουν την υψηλή ποιότητα της μπαταρίας σε όλο τον κύκλο ζωής.

Επιπλέον 140 λειτουργικά τεστ αξιολογούν τη συμπεριφορά του οχήματος σε όλα τα πιθανά σενάρια, όπως κατά επιτάχυνση, σε ιδιαίτερες οδικές συνθήκες και κακοτράχαλους δρόμους. Ως αποτέλεσμα, η BMW iX3 είναι κατάλληλη για κάθε είδους δρόμο και πληροί τις υψηλές απαιτήσεις διαφορετικών οδηγικών συνθηκών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η iX3 αναμένεται στην ελληνική αγορά στις αρχές του 2021. Οι παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει στη χώρα μας, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται στα 67.900 ευρώ.

Το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από έναν υψηλής ενεργειακής απόδοσης ηλεκτροκινητήρα ισχύος 286 ίππων και 400 Nm ροπής, ο οποίος λαμβάνει ενέργεια από μπαταρία χωρητικότητας 80 kWh.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!