Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Οι πυρήνες υπερμετάδοσης του Covid 19 και η ανευθυνότητα των ελεγκτικών μηχανισμών
[Ζούγκλα]: Οι πυρήνες υπερμετάδοσης του Covid 19 και η ανευθυνότητα των ελεγκτικών μηχανισμών

[Ζούγκλα]: Οι πυρήνες υπερμετάδοσης του Covid 19 και η ανευθυνότητα των ελεγκτικών μηχανισμών

ΠΚ

Πριν από περίπου δέκα ημέρες κάποιοι ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι της Βέροιας στην Ημαθία, ενημέρωναν τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και κάποια Μέσα Ενημέρωσης στην Αθήνα πως παρά το γεγονός ότι από τότε η Ημαθία βρισκόταν στο κόκκινο, οι τοπικές αρχές δεν έπαιρναν στα σοβαρά τα μέτρα προστασίας που είχαν επιβληθεί.

Μάλιστα την αφορμή για μία γενικότερη καταγγελία την πρόσφερε μία εκδήλωση – αφιέρωμα με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο ανοικτό θέατρο Μελίνα Μερκούρη της Βέροιας όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν το θέαμα 800 άτομα.

Η Ζούγκλα μίλησε τότε με τον Δήμαρχο ο οποίος διαβεβαίωνε πώς είχαν ληφθεί όλα τα μέτρα και πώς η παρουσία 800 ατόμων δεν αποτελούσε κίνδυνο διότι βάσει των οδηγιών θα έπρεπε να παραστούν οι μισοί θεατές της συνολικής χωρητικότητα του θεάτρου.

Το τραγικό ήταν πώς τα ίδια που έλεγε στη Ζούγκλα, ο Δήμαρχος και οι αρμόδιοι τα επαναλάμβαναν και στην Πολιτική προστασία και τον ΕΟΔΥ στην Αθήνα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Βεροίας με την σύζυγό του βεβαίως, ο αστυνομικός διευθυντής Βεροίας, οι Αντιδήμαρχοι και το Διοικητικό Συμβούλιο του Δήμου. Οι αποστάσεις δεν τηρήθηκαν. Πολλοί παρόντες δεν φορούσαν μάσκες. Όμως κανείς δεν θορυβήθηκε παρά μόνον κάποιοι ελάχιστοι κάτοικοι. Η Ζούγκλα μίλησε τότε και με την κεντρική διοίκηση του ΕΟΔΥ και με την Πολιτική προστασία. Οι πάντες έδειχναν να πιστεύουν ότι τους έλεγαν οι αρμόδιες τοπικές αρχές στη Βέροια οι οποίες επέμεναν ότι τηρούνται κατά γράμμα οι οδηγίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!