Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Ποια είναι τα TOP10 εισαγόμενα μεταχειρισμένα…
[Ζούγκλα]: Ποια είναι τα TOP10 εισαγόμενα μεταχειρισμένα…

[Ζούγκλα]: Ποια είναι τα TOP10 εισαγόμενα μεταχειρισμένα…


Του Βασίλη Σαρημπαλίδη


Το 2020 η αγορά των εισαγόμενων μεταχειρισμένων οχημάτων παρουσιάζει σημαντική άνοδο γεγονός που οφείλεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχει το κατάλληλο «πάρκο» ελληνικών αυτοκινήτων.

Από την αρχή του έτους μέχρι και τον μήνα Αύγουστο έχουν έρθει στη χώρα μας 58.379 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα όταν για το ϊδιο χρονικό διάστημα οι πωλήσεις καινούργιων άγγιξε τις 69.536 ταξινομήσεις.

Μικρά και με λίγα κυβικά

Σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το zougla.gr, το Νο1 εισαγόμενο μεταχειρισμένο αυτοκίνητο Μεγάλος είναι και ο αριθμός των μεταχειρισμένων Smart που εισάγονται στην Ελλάδα… είναι το Toyota Yaris με ποσοστό που αγγίζει το 11,5%. Ακολουθεί το Opel Corsa με ποσοστό 6% και το Ford Fiesta με 4,4%.

Πολύ ψηλά νούμερα έχει το Smart Fortwo με ποσοστό 2,3%, ενώ με 2,1% ακολουθούν τα Toyota Aygo και Nissan Qashqai. Τέλος με ποσοστό 2% συμπληρώνουν το TOP10 τα, VW Polo, Nissan Micra, Renault Clio και Fiat Grande Punto.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το 70,3% των εισαγόμενων αυτοκινήτων εφοδιάζεται με κινητήρες από 901 έως 1.400 κ.εκ. ενώ το 21,9% αφορά κινητήρες από 1.401 έως 1.600 κ.εκ.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!