Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Περισσότερη ισχύ, χαμηλότερο βάρος για τη νέα Yamaha MT-09
[Ζούγκλα]: Περισσότερη ισχύ, χαμηλότερο βάρος για τη νέα Yamaha MT-09

[Ζούγκλα]: Περισσότερη ισχύ, χαμηλότερο βάρος για τη νέα Yamaha MT-09

Η Yamaha όπως είχε υποσχεθεί, παρουσίασε την καινούρια της MT-09 με πολλές αλλαγές σε όλους τους τομείς. Κινητήρας, πλαίσιο, ηλεκτρονικά και κυρίως η εμφάνιση έχουν αναβαθμιστεί δίνοντας νέο αέρα στο ιαπωνικό streetfigther.

Αύξηση κυβισμού

Στην εμφάνιση, η μεγάλη αλλαγή είναι στο εμπρός φωτιστικό σώμα, το οποίο πλέον μοιάζει με Κύκλωπα, Αυξημένος κυβισμός, περισσότερη δύναμη, χαμηλότερη κατανάλωση και ελαφρύτερο…φυσικά στην πιο μοντέρνα εκδοχή του. Ο τρικύλινδρος crossplane κινητήρας έχει δεχτεί σημαντικές αλλαγές, καθώς έχει ανέβει στα 890cc (από 847cc), έχει αποκτήσει περισσότερη δύναμη και είναι 11% καλύτερο σε κατανάλωση. Έχει αποκτήσει και το σύστημα APSG στο ride-by-wire σύστημα το οποίο ελέγχει με μαγνήτες την κίνηση του γκαζιού μεταφέροντας αστραπιαία τις εντολές στον εγκέφαλο.

Καινούρια είναι η μονάδα IMU με έλεγχο έξι αξόνων όπως το YZF-R1 της εταιρείας, ενώ διαθέτει και πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα υψηλού επιπέδου. Το βάρος της μοτοσικλέτας έχει μειωθεί κατά 3,6 κιλά, ενώ πλέον ο αναβάτης μπορεί να κάνει ρυθμίσεις και εργονομικού χαρακτήρα φέρνοντας τα χειριστήρια και τα μαρσπιέ στα μέτρα του.

Αναμένουμε από τις αρχές του νέου έτους το MT-09 στη χώρα μας…

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!