Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Πάρτι… κορωνοϊού σε ταράτσες της Θεσσαλονίκης
[Ζούγκλα]: Πάρτι… κορωνοϊού σε ταράτσες της Θεσσαλονίκης

[Ζούγκλα]: Πάρτι… κορωνοϊού σε ταράτσες της Θεσσαλονίκης

Λίγο μετά τις 12.30 το βράδυ, μόλις τα φώτα των καταστημάτων σβήσουν και οι κεντρικές είσοδοι κλειδώσουν, οι «μυημένοι» ειδοποιούνται ότι η ξέφρενη διασκέδαση συνεχίζεται δίχως περιορισμούς στα κρυφά υπόγεια των μπαρ.

Το κάλεσμα για αυτά τα «ιδιωτικά» πάρτι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, γίνεται μέσω μηνυμάτων ή από στόμα σε στόμα, και οι «καλεσμένοι» το μαθαίνουν λίγη ώρα πριν από την έναρξή του, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει διαρροή.

Άτομα που συμμετείχαν σ΄ αυτές τις «υπόγειες» μαζώξεις εξήγησαν πως για να καταφέρεις να μάθεις και πολύ περισσότερο να μπεις σε κάποιο πάρτι κορωνοϊού θα πρέπει να είσαι «της πιάτσας». Συνήθως πηγαίνουν μόνο άτομα από συγκεκριμένες επαφές, και γι΄ αυτό προσπαθούν να κρατήσουν τον κύκλο «στενό».

Παρ΄ όλα αυτά, στα πάρτι «βόμβα» κορωνοϊού μαζεύονται δεκάδες άτομα, περίπου στα 50-60, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και προφανώς χωρίς να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις.

Ο ένας χορεύει δίπλα στον άλλον, η μουσική είναι στη διαπασών, το αλκοόλ ρέει άφθονο και φυσικά δεν υπάρχει ίχνος ανησυχίας για τον κορωνοιό και την αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Το γεγονός επιβεβαιώνει ο πρόεδρος της Ένωσης εστιατόρων-ψητοπωλών και καφέ μπαρ του Νομού Θεσσαλονίκης, Γιάννης Φιλοκώστας, ο οποίος σε δηλώσεις του τονίζει πως «αυτά τα πάρτι είναι γνωστά και γίνονται σε όλη την Ελλάδα, εκτός από τη Θεσσαλονίκη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!