Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ζούγκλα]: Ολυμπιακός για Κλάτενμπεργκ: «Ξεκίνησε τη θητεία του χειρότερα και από τον Περέιρα»
[Ζούγκλα]: Ολυμπιακός για Κλάτενμπεργκ: «Ξεκίνησε τη θητεία του χειρότερα και από τον Περέιρα»

[Ζούγκλα]: Ολυμπιακός για Κλάτενμπεργκ: «Ξεκίνησε τη θητεία του χειρότερα και από τον Περέιρα»

Μία ημέρα μετά την απόσυρση της εμπιστοσύνης της προς το πρόσωπό του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και λίγες ώρες μετά την απάντηση του νέου προέδρου της ΚΕΔ η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση κατά του Άγγλου.

Υπενθυμίζεται ότι οι Πειραώτες απέσυραν την εμπιστοσύνη τους στον Κλάτενμπεργκ για το γεγονός ότι επέλεξε στο πλευρό του συμβούλους που είχε ο προκάτοχός του, Μέλο Περέιρα.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ξεκαθάρισε δια του εκπροσώπου της χθες ότι απέσυρε την εμπιστοσύνη της στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ, διότι δυστυχώς ξεκίνησε τη θητεία του ως Πρόεδρος της ΚΕΔ ακόμα χειρότερα και από τον προκάτοχό του κ. Περέιρα.
Αρχικά, έφερε αιφνιδιαστικά και εκτός ημερήσιας διάταξης ένα θέμα στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ώστε να εγκριθεί η ακατανόητη απόφασή του, να ανακυκλώσει ως συμβούλους του στην ΚΕΔ τα πρόσωπα που είναι υπαίτια για τις χειρότερες ημέρες της ελληνικής διαιτησίας. Στη συνέχεια θεώρησε σωστό να βγάλει και καταγγελτική ανακοίνωση κατά της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας και μιας εξ αυτών που τον επέλεξε για τη χρυσοπληρωμένη του θέση.
Για να είναι ξεκάθαρο σε όλους και πρώτα από όλα στον ίδιο τον κύριο Κλάτενμπεργκ, στην ΕΠΟ, στους αρμόδιους φορείς και σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους, ο λόγος που ήρθε στην Ελλάδα ο κ. Κλάτενμπεργκ είναι γιατί συνομολόγησαν οι πάντες ότι για να πάμε μπροστά πρέπει να ξηλωθεί το σύστημα των διαιτητών-υπαλλήλων συγκεκριμένων συμφερόντων και ότι χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο που θα έχει επιλεγεί από τους «Big 4» ακριβώς με αυτή την εντολή.Αυτό είχε δηλώσει και ο ίδιος στη συνέντευξη πριν την πρόσληψή του, ότι θα τα αλλάξει όλα στην ελληνική διαιτησία. Μάλιστα, ρητός και σαφής όρος της συμφωνίας ήταν ο κύριος Κλάτενμπεργκ να έχει μόνο ξένους συνεργάτες ώστε να αποφύγει ακριβώς τις πιέσεις που αναφέρει στην ανακοίνωσή του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!