Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Το Nissan Leaf γίνεται το πρώτο ελληνικό ηλεκτρικό ταξί…
[Ζούγκλα]: Το Nissan Leaf γίνεται το πρώτο ελληνικό ηλεκτρικό ταξί…

[Ζούγκλα]: Το Nissan Leaf γίνεται το πρώτο ελληνικό ηλεκτρικό ταξί…


Του Βασίλη Σαρημπαλίδη


Τα κίνητρα που δίνει η Κυβέρνηση για αγορά καινούργιου ηλεκτρικού οχήματος είναι αρκετά υψηλά και γίνονται ακόμα πιο δελεαστικά στην περίπτωση των επαγγελματικών οχημάτων.

Τα συγκεκριμένα καλύπτουν καθημερινά εκατοντάδες χιλιόμετρα ενώ στην πράξη αλλά και σε βάθος χρόνου, μπορεί να αποδειχτούν σημαντικό εργαλείο δουλειάς και οικονομίας.

Με έκπτωση σχεδόν 10.000 ευρώ

Ήδη έχουν ξεκινήσει οι πρώτες αιτήσεις για αγορά επαγγελματικών οχημάτων και κυρίως ταξί. Σύμφωνα με τα Η αυτονομία του Leaf των 62kWh ξεπρνά τα 500 χλμ.πρώτα στοιχεία, το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό ταξί που θα δούμε στην Ελλάδα είναι το Nissan Leaf. Το συγκεκριμένο εφοδιάζεται με τις μπαταρίες των 62kWh και ο ιδιοκτήτης του αναμένεται να το παραλάβει σε λίγες ημέρες, οπότε και θα το δούμε σύντομα να κυκλοφορεί στους δρόμους.

Να σημειώσουμε πως η αυτονομία του Nissan Leaf με τις μπαταρίες των 62kWh ξεπερνά σύμφωνα με την εταιρεία τα 500 χιλιόμετρα. H τιμή του ιαπωνικού μοντέλου (στην έκδοση των 62kWh) αγγίζει τα 39.400 ευρώ και πέφτει στα 28.900 αν και εφόσον ο νέος ιδιοκήτης κάνει χρήση της κρατικής επιδότησης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Nissan Leaf πατήστεΕΔΩ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!