Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Μπαίνουμε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου με McLaren 1.400 ίππων…
[Ζούγκλα]: Μπαίνουμε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου με McLaren 1.400 ίππων…

[Ζούγκλα]: Μπαίνουμε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τατοΐου με McLaren 1.400 ίππων…


Του Βασίλη Σαρημπαλίδη


Η McLaren είναι μία εταιρεία που κατασκευάζει super cars σε περιορισμένη σχετικά παραγωγή.

Λίγοι άλλωστε έχουν τη δυνατότητα να αποταμιεύσουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να αποκτήσουν το βρετανικό μοντέλο, πόσο δε στην Ελλάδα όπου τα τελευταία χρόνια η κατηγορία αυτών των αυτοκινήτων έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

Σοκ και δέος…

Είναι λογικό λοιπόν, πως η θέα και μόνο μίας McLaren προκαλεί δέος και σε κάνει να καρφώνεις το βλέμμα Κοίτα και… ακουσου πάνω της ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιείς το σύστημα ακοής για να νοιώσεις τον ήχο της, εάν και εφόσον σταθείς τυχερός και περάσει από δίπλα σου…

Ένας ήχος που βγαίνει από έναν κινητήρα twin turbo χωρητικότητας 3.8 λίτρων ο οποίος μπορεί να επιταχύνει από στάση στα 100χλμ./ώρα σε 3 δευτερόλεπτα, στα 200χλμ./ώρα σε 8,4 δευτερόλεπτα και να αγγίξει σε τελική τα 333χλμ./ώρα.

Ισχύς: 1.400 ίπποι…

Όλα τα παραπάνω ισχύουν όταν αναφερόμαστε στην εργοστασιακή έκδοση της McLaren 650S καθώς τα πράγματα γίνονται πιο… άγρια όταν η ιπποδύναμη εκτοξεύεται στους 1.400 ίππους, οπότε οι μετρήσεις και τα νούμερα πέφτουν ή… αυξάνονται ανάλογα με το τι θέλεις να πετύχεις.

Αυτό δηλαδή που είχε στο μυαλό του ο Σπύρος Πανόπουλος, που σχεδιάζει και πλέον βρίσκεται στο τελικό στάδιο κατασκευής του hyper car με την ονομασία CHAOS.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!