Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της Κοζάνης
[Ζούγκλα]: Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της Κοζάνης

[Ζούγκλα]: Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της Κοζάνης

Μήνυμα στους κατοίκους της Κοζάνης απέστειλε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας μέσω του 112 καθώς η ευρύτερη περιοχή τοποθετήθηκε στην κατηγορία 4 αυξημένου κινδύνου Covid-19.

Στο μήνυμα του 112, δίνονται οι απαραίτητες συμβουλές: «Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα, κρατάτε αποστάσεις, πλένετε τα χέρια σας, αναστολή δραστηριοτήτων και προληπτικά μέτρα».

Νωρίτερα, στην περιφερειακή ενότητα Κοζάνης επιβλήθηκε lockodwn εξαιτίας του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου που εμφανίζει η περιοχή.

Συγκεκριμένα, ολόκληρη η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης τίθεται από αύριο, 16-10-2020 ώρα 06.00 και για 14 ημέρες, έως και 29-10-2020, στο Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου, σύμφωνα με τον Χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας.

Σημειώνεται ότι στο Επίπεδο Συναγερμού κατηγορίας 4 – Αυξημένου Κινδύνου προβλέπεται η υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους εργασίας και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους, η αναστολή όλων των συναθροίσεων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, καθώς και η απαγόρευση μετακίνησης εκτός της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, ενώ αναστέλλεται η λειτουργία δημόσιων χώρων και καταστημάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!