Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Μηδενικά κρούσματα στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας
[Ζούγκλα]: Μηδενικά κρούσματα στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας

[Ζούγκλα]: Μηδενικά κρούσματα στον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών και Αλιείας

Ολοκληρώθηκε με μηδενικά κρούσματα μία ακόμα σειρά ελέγχων, στους οποίους συχνά η διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) υποβάλλει εργαζόμενους και συνεργάτες για τον εντοπισμό πιθανών κρουσμάτων Covid-19, με στόχο την ασφαλή λειτουργία του Οργανισμού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

«Τις εγκαταστάσεις μας, επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ, Απόστολος Αποστολάκος, πέραν των εργαζομένων και των χονδρεμπόρων οι οποίοι τροφοδοτούν με προϊόντα το λεκανοπέδιο της Αττικής, επισκέπτονται και εκατοντάδες καταναλωτές οι οποίοι στα καταστήματά μας βρίσκουν ποιοτικά προϊόντα σε πολύ καλές τιμές. Ως εκ τούτου, πέραν των αυστηρών ελέγχων, που ανέκαθεν διενεργούσαμε, αυτή την περίοδο, είμαστε υποχρεωμένοι να διενεργούμε ακόμη πιο εντατικοποιημένους ελέγχους, αφού, όπως όλοι γνωρίζουμε, ο Covid-19 δεν συγχωρεί εφησυχασμούς και ολιγωρίες.

»Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζει ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΚΑΑ, συχνά πυκνά, υποβάλλουμε εργαζόμενους και συνεργάτες μας σε προληπτικά tests, ώστε όλοι όσοι έρχονται στα καταστήματα του ΟΚΑΑ να είναι βέβαιοι ότι έχουν γίνει οι απαραίτητοι έλεγχοι και τηρούνται τα υψηλά στάνταρ ασφαλείας που έχουν τεθεί αναφορικά με την προστασία της υγιεινής των εγκαταστάσεων μας.

»Έτσι, πέραν του καθημερινού πλυσίματος, με πιεστικά μηχανήματα και αντισηπτικά, μία φορά την εβδομάδα όλοι οι χώροι (ακόμα και οι εξωτερικοί διάδρομοι και οι λωρίδες κυκλοφορίας των εισερχόμενων και εξερχόμενων οχημάτων) απολυμαίνονται από ειδικά συνεργεία. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο μπορούμε, τονίζει ο Απ. Αποστολάκος, να εγγυηθούμε την υγιεινή των εγκαταστάσεών μας και την υγεία εργαζόμενων και καταναλωτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!