Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Μεσσήνη: Συγκέντρωση κατά της παραβατικότητας με αιτήματα για ασφάλεια και κοινωνική σταθερότητα
[Ζούγκλα]: Μεσσήνη: Συγκέντρωση κατά της παραβατικότητας με αιτήματα για ασφάλεια και κοινωνική σταθερότητα

[Ζούγκλα]: Μεσσήνη: Συγκέντρωση κατά της παραβατικότητας με αιτήματα για ασφάλεια και κοινωνική σταθερότητα

Περίπου 400 άτομα συγκεντρώθηκαν το Σάββατο το μεσημέρι στην πλατεία της Μεσσήνης, σε μια ειρηνική πρωτοβουλία, για να ακουστούν τα αιτήματα των δημοτών και των κατοίκων για την παραβατικότητα που παρουσιάζεται κατά καιρούς στην Μεσσήνη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Οι πολίτες που συγκεντρώθηκαν ζητάνε ασφάλεια, κοινωνική σταθερότητα, καλύτερη αστυνόμευση και ισονομία. Επίσης, καθολικό αίτημα είναι η πολύπλευρη και διυπουργική επίλυση του θέματος των Ρομά “που εκτός από δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις που πρέπει να τηρούν” για να υπάρχει ειρηνική συνύπαρξη στο κοινωνικό σύνολο.

Στην συγκέντρωση το παρόν έδωσε κι ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ενώ αυξημένη επιτήρηση και μέτρα υπήρξαν από δυνάμεις της Αστυνομίας, χωρίς όμως να δημιουργηθεί το παραμικρό.

Η συγκέντρωση των κατοίκων έγινε στο πλαίσιο των αιτημάτων που κατέθεσαν εγγράφως ακόμα και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης κι άλλοι φορείς της πόλη.

Πηγή: messinialive.gr, tharrosnews.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!