Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: Megan Thee Stallion: «Οι μαύρες γυναίκες να είναι πιο δυνατές»
[Ζούγκλα]: Megan Thee Stallion: «Οι μαύρες γυναίκες να είναι πιο δυνατές»

[Ζούγκλα]: Megan Thee Stallion: «Οι μαύρες γυναίκες να είναι πιο δυνατές»

Η Megan Thee Stallion δεν μπορεί να μείνει σιωπηλή. Στην πραγματικότητα η καλλιτέχνις ελπίζει ότι οι μαύρες γυναίκες σε όλο τον κόσμο θα βρουν τη δύναμη της φωνής τους και θα τη χρησιμοποιήσουν για να «απαιτήσουν περισσότερα».
«Θέλω οι μαύρες γυναίκες να είναι πιο δυνατές», είπε η Megan μιλώντας στο περιοδικό GQ.
«Θέλω να είμαστε πιο ειλικρινείς. Θέλω να απαιτήσουμε περισσότερα, να είμαστε πιο ανοιχτές, να συνεχίσουμε να μιλάμε και να συνεχίσουμε να απαιτούμε αυτό που μας αξίζει», πρόσθεσε. «Μην αλλάξετε – απλώς να γίνετε καλύτερες. Να βελτιωθείτε μέσα από αυτές τις καταστάσεις. Μην χτυπάτε τον εαυτό σας για αυτές τις καταστάσεις… Αισθάνομαι ότι συντηρούμε αυτές τις καταστάσεις και υπάρχει τρόπος να τις αλλάξουμε… δεν έχουμε κάνει κάτι λάθος», είπε.
Η Megan Thee Stallion αναφέρθηκε και στην εμπειρία που είχε το καλοκαίρι όταν δέχτηκε πυροβολισμούς από τον συνάδελφό της ράπερ Tory Lanez. Ο Lanez αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργήματος, αλλά συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες.
Σύμφωνα με τη Megan, ο Lanez, την πυροβόλησε πολλές φορές στα πόδια τον περασμένο Ιούλιο. Μάλιστα η ίδια υποστηρίζει ότι η επίθεση έγινε απρόκλητα και περιγράφει στο περιοδικό ότι όταν το θέμα πήρε δημοσιότητα ένιωσε σαν να ήταν εντελώς μόνη στον αγώνα της για δικαιοσύνη, μια εμπειρία που συνειδητοποίησε ότι βιώνουν πολλές μαύρες γυναίκες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!