Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Κρήτη: Γέμισαν οι ΜΕΘ στο Βενιζέλειο – Έγινε διακομιδή ασθενή στο ΠΑΓΝΗ
[Ζούγκλα]: Κρήτη: Γέμισαν οι ΜΕΘ στο Βενιζέλειο – Έγινε διακομιδή ασθενή στο ΠΑΓΝΗ

[Ζούγκλα]: Κρήτη: Γέμισαν οι ΜΕΘ στο Βενιζέλειο – Έγινε διακομιδή ασθενή στο ΠΑΓΝΗ

Γέμισαν οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου στην Κρήτη που χρησιμοποιούνται για περιστατικά κορωνοϊού με ασθενείς που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο cretapost, ο διοικητής του Βενιζελείου Κώστας Τερζάκης χρειάστηκε να διακομιστεί ένας ασθενής στο ΠΑΓΝΗ για την εισαγωγή του στη ΜΕΘ.

«Οι κλίνες στη ΜΕΘ που διαθέτει το νοσοκομείο μας για κρούσματα κορωνοϊού έχουν γεμίσει. Χρειάστηκε σήμερα το πρωί να στείλουμε έναν ασθενή στο ΠΑΓΝΗ», ο οποίος παράλληλα τόνισε πως ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη το άνοιγα νέων κλινών «Μέσα σε λίγες ώρες θα έχουμε ακόμα τέσσερις κλίνες ΜΕΘ για κορωνοϊό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον κ. Τερζάκης οι θέσεις των ΜΕΘ δεν καλύφθηκαν σε λίγε ώρες.

«Αυτές οι θέσεις δεν καλύφθηκαν απότομα, δηλαδή μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Ανά μέρες είχαμε και κάποια εισαγωγή. Ακόμα το σύστημά μας δεν έχει πιεστεί εδώ στην Κρήτη», υπογράμμισε σχετικά ο διοικητής του Βενιζελείου.

Τέλος ο κ. Τερζάκης αναφέρθηκε και στις ειδικές μονάδες covid-19 του Βενιζελείου.

«Εδώ στην Κρήτη έχουμε περισσότερα κρούσματα τα οποία φέρουν ήπια συμπτώματα και χρειάζονται νοσηλεία στις ειδικές μονάδες covid. Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο λειτουργούν δύο πτέρυγες που έχουν συνολικά 68 κρεββάτια. Κατειλημμένα είναι τα έξι», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τερζάκης.

Πηγή: cretapost.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!