Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ζούγκλα]: Κούγιας: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»
[Ζούγκλα]: Κούγιας: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

[Ζούγκλα]: Κούγιας: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

Με γραπτή του δήλωση ο Αλέξης Κούγιας καταφέρθηκε για ακόμη μία φορά εναντίον της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ καθώς και κατά της άλλης ομάδας της πόλης, του Απόλλωνα Λάρισας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ κάλεσε τους ανθρώπους της μάνας του λόχου «να πάψουν να συνεργάζονται καθημερινά με τους εχθρούς μας», ενώ ζήτησε να υπάρξει πνεύμα συνεργασίας ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά, η δήλωση του Αλέξη Κούγια, όπως αυτή αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

«Λυπάμαι που για άλλη μια φορά έρχομαι στη δύσκολη θέση να αντιπαρατεθώ με το μητρικό σωματείο της ΑΕΛ, το οποίο βεβαίως πλέον αριθμεί μόνο 45 ενεργά μέλη, αντί των χιλιάδων που υπήρχαν, όπως έχω πληροφορηθεί από παλαιούς παράγοντές της, οι οποίοι πραγματικά χαίρονταν όταν η ΑΕΛ είχε επιτυχίες και στενοχωριόντουσαν όταν η ΑΕΛ είχε αποτυχίες, ενώ τώρα δυστυχώς συμβαίνει το αντίθετο.

»Δυστυχώς, οι άνθρωποι αυτοί πλέον έχουν χάσει κάθε μέτρο και αντί να συνεργαστούν μαζί μου, αλλά και με τους συνεργάτες μου, όπως κατ’ επανάληψη τους έχω ζητήσει, εκδίδουν και ανακοινώσεις – ποσταρίσματα τα οποία αναδημοσιοποιεί μόνο ένα site, τα οποία είναι εντελώς ψευδή.

»Διαδίδουν αυτά τα ψεύδη εν γνώση τους, εκτός, εάν συμβαίνει κάτι άλλο που εγώ δεν μπορώ να το αντιληφθώ με το απλό μυαλό μου.

»Χωρίς να θέλω να παραγνωρίσω τη χρησιμότητα των ακαδημιών της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, τις οποίες συντηρούν με το υστέρημά τους οι γονείς των παιδιών πληρώνοντας 50 € το μήνα, που όλοι ονειρεύονται να αγωνιστούν αυτά τα παιδιά κάποια στιγμή στην ΑΕΛ μας της Super League και όχι της Δ’ και Γ’ Εθνικής, που την είχαν καταντήσει πολλές φορές να αγωνίζεται στο παρελθόν, τον φερέλπιδα Λαρισαίο ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Πινακά τον απέκτησα εγώ με μεταγραφή, κατόπιν συμβουλής του τότε συνεργάτη μου, υπευθύνου των ομάδων under της ΑΕΛ, Απόστολου Λιβανού από την Ακαδημία του παλιού διεθνούς ποδοσφαιριστού και μετέπειτα πρώτου προπονητή της ΑΕΛ Θοδωρή Βουτυρίτσα, για να στελεχώσει την ομάδα under 15.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!