Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: Κορωνοϊός: Οι Φιλιππίνες ανακοίνωσαν αριθμό ρεκόρ νέων θανάτων – Πάνω από 3.800 νέα κρούσματα στην Ινδονησία
[Ζούγκλα]: Κορωνοϊός: Οι Φιλιππίνες ανακοίνωσαν αριθμό ρεκόρ νέων θανάτων – Πάνω από 3.800 νέα κρούσματα στην Ινδονησία

[Ζούγκλα]: Κορωνοϊός: Οι Φιλιππίνες ανακοίνωσαν αριθμό ρεκόρ νέων θανάτων – Πάνω από 3.800 νέα κρούσματα στην Ινδονησία

Το υπουργείο Υγείας των Φιλιππίνων ανακοίνωσε σήμερα 186 νέους θανάτους που σχετίζονται με τον κορωνοϊό, αριθμός που αποτελεί νέο ημερήσιο ρεκόρ και είναι ο υψηλότερος ημερήσιος απολογισμός θανάτων που έχει καταγραφεί μέχρι στιγμής στη νοτιοανατολική Ασία.

Σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο ανέφερε ότι ο συνολικός αριθμός των νεκρών αυξήθηκε σε 4.292, ενώ τα επιβεβαιωμένα κρούσματα αυξήθηκαν κατά 4.935 στα 257.863. Οι Φιλιππίνες καταγράφουν τον υψηλότερο αριθμό περιστατικών COVID-19 μεταξύ των χωρών της νοτιοανατολικής Ασίας.

Η Ινδονησία κατέγραψε σήμερα 3.806 νέα κρούσματα και 106 νέους θανάτους, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας. Η σημερινή είναι η πέμπτη συνεχή ημέρα κατά την οποία η χώρα καταγράφει ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων άνω των 3.000, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των περιστατικών σε 214.746. Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα λόγω του Covid-19 ανήλθε σε 8.650, ο υψηλότερος στη νοτιοανατολική Ασία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!