Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Κικίλιας: Η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι μία ομαδική, συλλογική προσπάθεια
[Ζούγκλα]: Κικίλιας: Η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι μία ομαδική, συλλογική προσπάθεια

[Ζούγκλα]: Κικίλιας: Η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι μία ομαδική, συλλογική προσπάθεια

«Η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι μία ομαδική, συλλογική προσπάθεια. Είναι μία προσπάθεια η οποία δεν γνωρίζει τείχη και δεν μπορεί να έχει κομματικούς περιορισμούς ή μικροπολιτικές στοχεύσεις. Μιλάμε για την αξία της ανθρώπινης ζωής. Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έθεσε τα πράγματα στη σωστή τους βάση, για μία ακόμη φορά», ανέφερε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Υπάρχει μία αλληλουχία γενεών σε όλον τον πλανήτη, με μία πανδημία, μία τεράστια κρίση δημόσιας υγείας. Και στη χώρα μας, που τα στοιχεία είναι πολύ καλύτερα από άλλες χώρες, βλέπουμε ότι σιγά-σιγά, μπαίνοντας από το φθινόπωρο στον χειμώνα, τα δεδομένα δυσκολεύουν. Είναι λογικό ότι με την υπερμετακίνηση υπάρχει και υπερμετάδοση. Υπάρχουν οι πιο νέοι άνθρωποι, που κατά κύριο λόγο είναι ασυμπτωματικοί, οι πιο μεγάλοι άνθρωποι, οι ευπαθείς ομάδες, οι άνθρωποι που κινδυνεύουν και πρέπει να στηρίξουμε. Ας αναλογιστούμε όλοι τι κάνουμε στην καθημερινότητά μας και βέβαια τι κάνει η πολιτεία. Κατά την άποψή μου, η πολιτεία και οι πολίτες είναι ένα, και αυτό πρέπει το καταλάβουν όλοι», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι έχουμε μπροστά μας μία πολύ σημαντική προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε τους επόμενους μήνες, μέχρι η επιστήμη να μας βοηθήσει με ένα εμβόλιο, με ένα φάρμακο που δεν είναι μακριά. «Και αυτή την προσπάθεια θα την κάνουμε όλοι μαζί», τόνισε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!