Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Ζούγκλα]: Κικίλιας: «900 κρούσματα κορωνοϊού στο κέντρο της Αθήνας»
[Ζούγκλα]: Κικίλιας: «900 κρούσματα κορωνοϊού στο κέντρο της Αθήνας»

[Ζούγκλα]: Κικίλιας: «900 κρούσματα κορωνοϊού στο κέντρο της Αθήνας»

Το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού προς τους πολίτες σχετικά με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού σχολίασε ο Βασίλης Κικίλιας στο STAR, ο οποίος αποκάλυψε ότι ανέρχονται σε 900 τα κρούσματα κορωνοϊού στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, προσθέτοντας ότι για αυτόν τον λόγο έχουν ξεκινήσει σαρωτικοί έλεγχοι.

«Ήδη στο κέντρο της Αθήνας υπάρχουν μονάδες του υπουργείου Υγείας που κάνουν ελέγχους σε πολίτες και ευάλωτες ομάδες», τόνισε ο υπουργός Υγείας σχετικά με την προσπάθεια της πολιτείας να έχει πλήρη εικόνα από την εξάπλωση του κορωνοϊού στην πρωτεύουσα.

Αναφορικά με το τηλεοπτικό μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη επισήμανε: «Ο πρωθυπουργός πολύ σωστά μίλησε για την αξία της ανθρώπινης ζωής. Με την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί, πετύχαμε να έχουμε τους λιγότερους θανάτους. Αυτό μπορεί να συνεχισθεί με τα ατομικά μέτρα προστασίας», ενώ πρόσθεσε πως «πρώτα από όλα είναι η ανθρώπινη ζωή. Είναι και οι ζωές των ανθρώπων που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα. Αυτή ήταν και η ψυχή του διαγγέλματος του πρωθυπουργού».

Για τους εργαζόμενους στην Υγεία, ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε ότι κατανοεί τον μεγάλο αγώνα που δίνουν και δήλωσε ότι είναι περήφανος για αυτούς.

Παράλληλα τόνισε ότι θα προστεθούν 1.200 κλίνες ΜΕΘ για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, οι οποίες ξεκίνησαν ήδη από σήμερα να παρέχονται για περίθαλψη ασθενών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!