Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: Καινούργια μουσική από τον Στίβι Γουόντερ, έπειτα από 15 χρόνια
[Ζούγκλα]: Καινούργια μουσική από τον Στίβι Γουόντερ, έπειτα από 15 χρόνια

[Ζούγκλα]: Καινούργια μουσική από τον Στίβι Γουόντερ, έπειτα από 15 χρόνια

Κατά τα φαινόμενα, η περίοδος που ο Στίβι Γουόντερ κρατούσε χαμηλό προφίλ και, μουσικά, σιωπούσε φτάνει στο τέλος της: την περασμένη Τρίτη, ο Hall of Famer ανακοίνωσε την κυκλοφορία δύο καινούργιων τραγουδιών, τα πρώτα του την τελευταία δεκαπενταετία! Και αυτή την έκπληξη τη συνόδευσε με μία δεύτερη: ο Γουόντερ θα κυκλοφορήσει τα τραγούδια στη δική του δισκογραφική εταιρεία, τη So What the Fuss Records, αποχωριζόμενος τη Motown που, από το 1962, ήταν το σπίτι του.

Μιλώντας μέσω Zoom από την κατοικία του στη νότια Καλιφόρνια, ο Γουόντερ είπε ότι άρχισε να γράφει το «Where Is Our Love Song» το 1968, σε ηλικία 18 χρόνων. Το ανέσυρε προσφάτως, το συμπλήρωσε με καινούργιους στίχους και κάλεσε τον Gary Clark Jr. στην κιθάρα. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του τραγουδιού θα πάνε στην οργάνωση Feeding America, η οποία, όπως ο ίδιος εξήγησε, ζητεί δωρεές συνολικού ύψους 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων για να βοηθήσει οικογένειες σε όλη τη χώρα που έχουν ανάγκη.

Δείτε το βίντεο:

Το δεύτερο τραγούδι, το «Can’t Put It in the Hands of Fate» το κυοφορούσε εδώ και λίγα χρόνια, αλλά τους τελευταίους μήνες το συμπλήρωσε με καινούργιους στίχους. «Όταν το πρωτοέγραψα, ήταν για μια σχέση» είπε. «Αλλά μετά σκεφτόμουν πού έχουμε φτάσει σε αυτόν τον κόσμο και σκεφτόμουν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!