Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ζούγκλα]: Καραμούζης: Πάνω από 700 εκατ. ευρώ οι εκταμιεύσεις της ΕΤΕ προς επιχειρήσεις της Β. Ελλάδας
[Ζούγκλα]: Καραμούζης: Πάνω από 700 εκατ. ευρώ οι εκταμιεύσεις της ΕΤΕ προς επιχειρήσεις της Β. Ελλάδας

[Ζούγκλα]: Καραμούζης: Πάνω από 700 εκατ. ευρώ οι εκταμιεύσεις της ΕΤΕ προς επιχειρήσεις της Β. Ελλάδας

Το ποσό των 700 εκατ. ευρώ θα ξεπεράσουν οι εκταμιεύσεις της Εθνικής Τράπεζας σε μεσαίες επιχειρήσεις της Β. Ελλάδας μέσα στο 2020, παρά τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε. Αυτό ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής Εταιρικής και Επενδυτικής Τραπεζικής της Εθνικής Τράπεζας, Βασίλης Καραμούζης, στο πλαίσιο ομιλίας του στο Thessaloniki Summit 2020, ανεβάζοντας τον πήχη σε ό,τι αφορά τη στήριξη των τραπεζών στην πολύ σημαντική για τη χώρα οικονομία της Β. Ελλάδας.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο προγραμματισμός της τράπεζας προβλέπει επιπλέον χρηματοδοτήσεις άνω των 3 δισ. ευρώ συνολικά για τη μεταποίηση τα επόμενα τρία χρόνια. Ο κ. Καραμούζης τόνισε τη διαχρονική παρουσία της Εθνικής Τράπεζας στη Β. Ελλάδα, σημειώνοντας ότι το χαρτοφυλάκιο μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην περιοχή αριθμεί περίπου 8.000 σχέσεις με πελάτες, με υπόλοιπα πιστοδοτήσεων ύψους 1,5 δισ. ευρώ και διευρύνεται διαρκώς με νέα πελατεία ή πιστωτική επέκταση υφιστάμενης.

Η βαρύτητα που δίνει η Εθνική Τράπεζα στις επιχειρήσεις της Β. Ελλάδας αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι διαθέτει οργανωμένη Μονάδα Επιχειρηματικών Πιστοδοτήσεων, η οποία ανανεώνεται και διευρύνει συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων που παρέχει προς την επιχειρηματική πελατεία.

Επιπλέον, για την καλύτερη εξυπηρέτηση της πελατείας της και στο πλαίσιο της αναδιάταξης της λειτουργίας της σε πιο πελατοκεντρική κατεύθυνση, η Εθνική δημιούργησε Corporate καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Βορείου Ελλάδας στελεχωμένα με εξιδεικευμένο προσωπικό, που είναι έτοιμο να συμβουλεύσει και να εξυπηρετήσει τις επιχειρήσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!