Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: Το καφέ στην Τοσκάνη που ο κορωνοϊός χώρισε στα δύο
[Ζούγκλα]: Το καφέ στην Τοσκάνη που ο κορωνοϊός χώρισε στα δύο

[Ζούγκλα]: Το καφέ στην Τοσκάνη που ο κορωνοϊός χώρισε στα δύο

Οι κανόνες τους συστήματος για τον κορωνοϊό που χωρίζει την Ιταλία σε τρία επίπεδα κινδύνου, έχουν αφήσει σε αμηχανία τους ιδιοκτήτες ενός μπαρ – εστιατορίου σε ένα χωριουδάκι 11 κατοίκων που εκτείνεται στα σύνορα της Τοσκάνης και της Εμίλια-Ρομάνια.

Ουσιαστικά, ο χάρτης χωρίζει στα δυο το μπαρ L’Appennino Da Pacetto, και συγκεκριμένα στην επαρχία Emilia-Romagna της Modena και του Castiglione di Garfagnana στην επαρχία της Τοσκάνης Λούκα.

Το κατάστημα βρίσκεται στην Τοσκάνη, η οποία την Τετάρτη αναβαθμίστηκε στην πορτοκαλί ζώνη μεσαίου κινδύνου, που σημαίνει ότι τα μπαρ και τα εστιατόρια έπρεπε να κλείσουν, ενώ η Εμίλια-Ρομάνια, βρίσκεται στην κίτρινη ζώνη, όπου μπορούν να παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 18:00.

Όταν ανακοινώθηκαν οι κανονισμοί, μπερδεμένοι οι πελάτες, κάλεσαν τους ιδιοκτήτες, τον Paolo Marchi Lunardi και τη σύζυγό του, Vanessa Verucchi, για να τους ρωτήσουν εάν τους επιτρέπεται να έρθουν για καφέ.

Προς το παρόν, το μπαρ, που λέγεται ότι είναι ένα από τα παλαιότερα στην Ιταλία, είναι ανοιχτό, καθώς βρίσκεται στην πλευρά της Εμίλια-Ρομάνια, με το ζευγάρι ιδιοκτητών να κάνει τους καφέδες στην Τοσκάνη και να εξυπηρετεί τους πελάτες στην Εμίλια-Ρομάνια. Η άδεια του μπαρ διατηρείται επίσης στη Μόντενα.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε ουσιαστικά ανοιχτοί καθώς δεν μας έχουν πει κάτι διαφορετικό, κανείς δεν γνωρίζει τους κανόνες», δήλωσε η Verucchi στον Guardian.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!