Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: ΗΠΑ-Covid-19: Αρνητικό ρεκόρ 109.658 κρουσμάτων σε 24 ώρες
[Ζούγκλα]: ΗΠΑ-Covid-19: Αρνητικό ρεκόρ 109.658  κρουσμάτων σε 24 ώρες

[Ζούγκλα]: ΗΠΑ-Covid-19: Αρνητικό ρεκόρ 109.658 κρουσμάτων σε 24 ώρες

Στις ΗΠΑ καταγράφηκε χθες Πέμπτη ρεκόρ νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του SARS-CoV-2, τουλάχιστον 109.658 μολύνσεις, σύμφωνα με την καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, που βασίζεται στα στοιχεία που ανακοινώνουν οι πολιτειακές αρχές.

Ο ημερήσιος απολογισμός αυτός δεν είναι ο οριστικός, τονίζει το πρακτορείο, καθώς αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο όταν δοθούν στη δημοσιότητα τα δεδομένα ανά κομητεία στην πολιτεία Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει το Reuters, τα νέα κρούσματα SARS-CoV-2 στις ΗΠΑ ξεπέρασαν τα 100.000 ημερησίως τις τρεις από τις τελευταίες επτά ημέρες.

Η ραγδαία εξάπλωση της πανδημίας ασκεί ολοένα μεγαλύτερη πίεση στα νοσοκομεία σε πολλές πολιτείες και αναγκάζει πολλές οικογένειες να ξανασκεφτούν τα σχέδιά τους ενόψει της γιορτής των Ευχαριστιών, την 26η Νοεμβρίου.

Η εξάπλωση επιταχύνεται σε όλη τη χώρα, με 19 από τις 50 πολιτείες να καταγράφουν ρεκόρ κρουσμάτων σε ημερήσια βάση χθες. Και σε αυτή την περίπτωση, πρόκειται για εξέλιξη άνευ προηγουμένου. Οι περισσότερες πολιτείες που είχαν καταγράψει ημερήσια ρεκόρ ταυτόχρονα ως εδώ ήταν 16· αυτό είχε συμβεί την 30ή Οκτωβρίου, πάντα σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει το Reuters.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!