Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Greece Rally 2X20: Μια μοναδική εμπειρία 
[Ζούγκλα]: Greece Rally 2X20: Μια μοναδική εμπειρία 

[Ζούγκλα]: Greece Rally 2X20: Μια μοναδική εμπειρία 

Φωτογραφίες του Alessio Corradini

Το διεθνές εγχώριο Rally έγινε στη Βέροια από 23 έως 29 Αυγούστου και ήταν ένα εγχείρημα δύσκολο εν μέσω της πανδημίας, που έφτασε οργανωτική ομάδα και συμμετέχοντες στα όριά τους!

Όλα όμως πήγαν καλά και η οργανωτική επιτροπή αισθάνεται μεγάλη ικανοποίηση καταφέρνοντας να κάνει το όνειρο -όπως φάνταζε- πραγματικότητα, να δώσει ζωή, δράση, περιπέτεια και να προσφέρει απίστευτες εικόνες σε όλους. Επτά ημέρες, 50 συμμετέχοντες και 50 άτομα της οργανωτικής ομάδας απόλαυσαν ένα υπέροχο τοπίο, έναν αγώνα 1.700 χιλιομέτρων στο Βέρμιο, στο Πάικο, στα Πιέρια όρη, στον Αλιάκμονα, στο Βελβεντό! Επτά ημέρες και επτά ειδικές διαδρομές που ευχαρίστησαν τους συμμετέχοντες και ανέδειξαν τους νικητές. Αλλά ας δούμε τις ημέρες αναλυτικά:
Day 1, 23/8 – Stage SS1 Πρόλογος – Eγνατία Οδός

1η Υπερειδική, λοιπόν, με μια μικρή σε διάρκεια αγωνιστική ημέρα, ως πρόλογος για αυτά που θα ακολουθήσουν ώστε οι οδηγοί να πάρουν μια γεύση από τις διαδρομές της φετινής χρονιάς. Μικρές απλές διαδρομές από τη Βέροια μας οδήγησαν στην ειδική διαδρομή που πήγαινε παράλληλα με τον Αλιάκμονα και με την Εγνατία Οδό, προσφέροντας θεαματικό σκηνικό και πλάνα για τους φωτογράφους. Και όλα αυτά στους πρόποδες του Βερμίου, κρατώντας τον αγώνα σε χαμηλά υψομετρικά. Μόλις 50 χιλιόμετρα, αλλά αρκετά «ζουμερά» με διαδρομές Enduro και Rally και με αρκετές απαιτήσεις σε πλοήγηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!