Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Γιάννα Αγγελοπούλου: Παίρνουμε μαθήματα από τη διαδρομή της Ελλάδας και κοιτάζουμε το μέλλον
[Ζούγκλα]: Γιάννα Αγγελοπούλου: Παίρνουμε μαθήματα από τη διαδρομή της Ελλάδας και κοιτάζουμε το μέλλον

[Ζούγκλα]: Γιάννα Αγγελοπούλου: Παίρνουμε μαθήματα από τη διαδρομή της Ελλάδας και κοιτάζουμε το μέλλον

«Γιατί πρέπει να τιμήσουμε αυτή την επανάσταση που οι πρόγονοί μας με τους αγώνες τους έφεραν την Ελλάδα εδώ. Γιατί πρέπει να τιμήσουμε την διαδρομή αυτή των διακοσίων ετών, γιατί πρέπει να αναδείξουμε τις προσωπικότητες, τους ανθρώπους που έπαιξαν ρόλο αυτά τα διακόσια χρόνια και γιατί πρέπει να βαδίσουμε στο μέλλον με αυτοπεποίθηση, με δυναμισμό, με σιγουριά με τον εαυτό μας, γιατί το έχουμε και μπορούμε να το κάνουμε» είπε για τους λόγους για τους οποίους πρέπει να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ1.

Επιπρόσθετα τόνισε ότι με τις δράσεις αυτές: «Τιμάμε την ιστορία μας, αναδεικνύουμε τους ανθρώπους που μας έκαναν γνωστούς μέχρι τώρα. Παίρνουμε μαθήματα από την διαδρομή της Ελλάδας και κοιτάζουμε το μέλλον. Το μέλλον πρέπει να το κοιτάξουμε γιατί το έχουμε. Έχουμε ξεπεράσει πολλά μέχρι τώρα, θα ξεπεράσουμε και την κάθε δυσκολία που θα έρθει τώρα. »

Για το αν έχει αλλάξει ο προγραμματισμός των δράσεων που θα υλοποιηθούν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η κ. Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη σημείωσε ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις σε όλες τις δράσεις που πρόκειται να γίνουν. «Έχουμε plan Α και plan Β αλλά είμαστε αποφασισμένοι να γιορτάσουμε την επέτειο για τα διακόσια χρόνια μετά την επανάσταση» είπε χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!