Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ζούγκλα]: Euroleague: Eγγυημένα συμβόλαια σε Μπάγερν και Βιλερμπάν – Αυξάνονται σε 13 οι ομάδες-μέτοχοι
[Ζούγκλα]: Euroleague: Eγγυημένα συμβόλαια σε Μπάγερν και Βιλερμπάν – Αυξάνονται σε 13 οι ομάδες-μέτοχοι

[Ζούγκλα]: Euroleague: Eγγυημένα συμβόλαια σε Μπάγερν και Βιλερμπάν – Αυξάνονται σε 13 οι ομάδες-μέτοχοι

Σημαντικές αποφάσεις ελήφθησαν στο τετράωρο board της Euroleague με τις ομάδες-μετόχους που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης.

Μία εξ αυτών αφορά στην υπογραφή εγγυημένων συμβολαίων από τις Μπάγερν Μονάχου και Βιλερμπάν μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Παράλληλα, αποφασίστηκε να ξεκινήσουν συζητήσεις με την Άλμπα Βερολίνου για την παροχή wild card για τις επόμενες δύο σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Τα μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Euroleague Commercial Assets συναντήθηκαν εξ αποστάσεως την Τρίτη 10 Νοεμβρίου για να πραγματοποιήσουν βασικές συζητήσεις για το μέλλον. Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague Basketball (EB), Τζόρντι Μπερτομέου, ξεκίνησε τη συνάντηση παρέχοντας στους συλλόγους πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο και τα επερχόμενα βήματα του στρατηγικού χάρτη πορείας που καθορίστηκε τον Δεκέμβριο του 2019, βάσει δύο διαφορετικών πυλώνων:
– Αύξηση της διείσδυσης σε στρατηγικές αγορές, συγκεκριμένα στη Γαλλία και στη Γερμανία, όπου τα επίπεδα ενδιαφέροντος και επιχειρήσεων έχουν δείξει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Συμπεριλαμβανομένης της ανάθεσης μίας wild card για δύο σεζόν (μέχρι τον Ιούνιο του 2021) στις Βιλερμπάν και Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα. Το συμβούλιο του ECA θα καθορίσει τους όρους και για τους δύο συλλόγους που θα εκχωρηθούν με μακροχρόνια άδεια έως τον Ιούνιο του 2021.
– Αύξηση της σταθερότητας της λίγκας μέσω της αύξησης του αριθμού των μακροχρόνιων αδειοδοτημένων συλλόγων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!