Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Ζούγκλα]: Έρχονται σκληρά μέτρα για τον Covid-19
[Ζούγκλα]: Έρχονται σκληρά μέτρα για τον Covid-19

[Ζούγκλα]: Έρχονται σκληρά μέτρα για τον Covid-19

Μετά τη δραματική επιστροφή του Ισραήλ σε γενικό lockdown από την Παρασκευή που μας έρχεται αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν η Ισπανία και η Γαλλία στην προσπάθεια αναχαίτισης αυτού του κύματος του Covid-19 που επιμένει από τα μέσα Ιουλίου μέχρι και σήμερα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε λίστα με συγκεκριμένα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την επιτροπή των ειδικών επιστημόνων.

Τα μέτρα αυτά, σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, θα στοχεύουν τόσο σε τοπικό όσο και σε γενικό επίπεδο και θα αντιμετωπίζουν όλο το φάσμα της απειλής. Δηλαδή θα πρέπει να δίνουν λύσεις, έστω και πολύ σκληρές, σε κάθε μορφής έκρηξη κρουσμάτων. Παρά το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει έναν από τους καλύτερους δείκτες της σχέσης νεκρών από Covid-19 ανά ένα εκατομμύριο κατοίκους, εντούτοις φαίνεται πως τόσο την τελευταία βδομάδα όσο και από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, που άνοιξαν τα σχολεία, τα πράγματα είναι απειλητικά και ως εκ τούτου χρειάζεται λήψη άμεσων μέτρων.

Ειδικότερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει στην επιτροπή των ειδικών του Υπουργείου Υγείας εντολή να εξετάσει κατάλογο μέτρων που θα κλιμακώνονται τοπικά ή γενικά αν αυτό χρειαστεί».

Όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, οι όποιες ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από αύριο Τρίτη το απόγευμα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η λίστα αναμένεται να παραδοθεί στην κυβέρνηση σήμερα ή αύριο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!