Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Ζούγκλα]: Επιστολή του Basketball Champions League στην ΑΕΚ με… deadline για το Final 8
[Ζούγκλα]: Επιστολή του Basketball Champions League στην ΑΕΚ με… deadline για το Final 8

[Ζούγκλα]: Επιστολή του Basketball Champions League στην ΑΕΚ με… deadline για το Final 8

Επιστολή στην ΚΑΕ ΑΕΚ έστειλε η Basketball Champions League, με την οποία ζητά από τους «κιτρινόμαυρους» να απαντήσουν έως την Πέμπτη (17/9) σχετικά με το αν ο σύλλογος μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της διοργάνωσης του final-8.

Η διοργανώτρια Αρχή ρωτά συγκεκριμένα την ΚΑΕ ΑΕΚ αν ισχύουν οι αρχικές συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά, την παρουσία του κόσμου με ποσόστωση ή μη, από την οποία θα εξαρτηθούν και τα εισιτήρια που θα τυπωθούν, καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το τζάμπολ που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Δεν υπάρχουν δηλαδή περιθώρια, αφού αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα, η FIBA θα πρέπει να βρει εναλλακτική λύση ως προς την έδρα διεξαγωγής του final-8.

Στην ΑΕΚ ενημερώθηκαν από την Κυβέρνηση πως με τα τωρινά δεδομένα, της αύξησης δηλαδή των κρουσμάτων του κορωνοϊού στην Ελλάδα, το final-8 στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Παράλληλα, η κάλυψη του ενός τρίτου του συνολικού προϋπολογισμού για τη διοργάνωση του final-8 (περίπου 1,5 εκατ. ευρώ) από την Κυβέρνηση δεν φαίνεται εγγυημένη τη δεδομένη στιγμή.

Η αρχική συμφωνία ήταν πως η Κυβέρνηση, η Basketball Champions League και η ΚΑΕ ΑΕΚ θα κάλυπταν το 1/3 έκαστη του κόστους της διοργάνωσης του final-8 στο ΟΑΚΑ.

Το ποσό που αντιστοιχεί στην Κυβέρνηση θα κάλυπτε συγκεκριμένα η Περιφέρεια Αττικής, όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης στη συνέντευξη Τύπου ανάθεσης του final-8 του BCL στο «Χίλτον» στις 2 Σεπτεμβρίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!