Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Ζούγκλα]: Επισπεύδονται όλες οι διαδικασίες ένταξης επιχειρηματικών σχεδίων στον αναπτυξιακό νόμο
[Ζούγκλα]: Επισπεύδονται όλες οι διαδικασίες ένταξης επιχειρηματικών σχεδίων στον αναπτυξιακό νόμο

[Ζούγκλα]: Επισπεύδονται όλες οι διαδικασίες ένταξης επιχειρηματικών σχεδίων στον αναπτυξιακό νόμο

Επισπεύδονται όλες οι διαδικασίες ένταξης επιχειρηματικών σχεδίων στα προγράμματα του αναπτυξιακού νόμου, ενώ πραγματοποιούνται καθημερινά συσκέψεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων προκειμένου να ενταχθούν ώριμα αναπτυξιακά έργα ως ΣΔΙΤ αλλά και για να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρεις οι νέες στρατηγικές της ΕΕ για την βιομηχανία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Αυτά προκύπτουν από τις σημερινές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνι Γεωργιάδη και του αναπληρωτή υπουργού Νίκου Παπαθανάση.

Σήμερα ο κ. Γεωργιάδης είχε τηλεδιάσκεψη με τον Επίτροπο Εσωτερικής Αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Τιερί Μπρετόν «και συζήτησαν για το Ταμείο Ανάκαμψης της Ευρωπαϊκής Ένωσης και για θέματα που αφορούν στη λειτουργία της ενιαίας αγοράς και τις νέες στρατηγικές της ΕΕ για την βιομηχανία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις» όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου ενώ σε ανάρτησή του ο κ. Παπαθανάσης αναφέρει ότι «με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής-Πειραιώς, κ. Δ. Μαθιό συζητήσαμε για σημαντικά θέματα ανάπτυξης και επενδύσεων. Στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τον υπουργό, ‘Αδωνι Γεωργιάδη, επισπεύδουμε όλες τις διαδικασίες ένταξης των επιχειρηματικών σχεδίων στα προγράμματα του αναπτυξιακού νόμου».

Επίσης, όπως γνωστοποίησε, επίσης, με ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός, μαζί με τον γενικό γραμματέα Ιδιωτικών Επενδύσεων και Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (Σ.Δ.Ι.Τ.) Ορέστη Καβαλάκη, συναντήθηκαν σήμερα, με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη και συζήτησαν για την ένταξη αναπτυξιακών έργων ως ΣΔΙΤ. «Ώριμες προτάσεις έργων μπορούν να ενταχθούν γρήγορα ως συμπράξεις δημοσίου ιδιωτικού τομέα» όπως σημειώνεται στην ανάρτηση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!