Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Έλουσε με βενζίνη το αυτοκίνητό του και το έκαψε!
[Ζούγκλα]: Έλουσε με βενζίνη το αυτοκίνητό του και το έκαψε!

[Ζούγκλα]: Έλουσε με βενζίνη το αυτοκίνητό του και το έκαψε!

Αυτό που συμβαίνει με τα social media και το «κυνήγι» των κλικς σε κάθε φωτογραφία και video, πραγματικά μας ξεπερνά. Η υπερφίαλη ματαιοδοξία των επονομαζόμενων influencers, το υπερτονισμένο εγώ τους και η αυτοπροβολή τους, αποτελούν ένα δείγμα του θολού πεδίου στο οποίο βρισκόμαστε ως κοινωνία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τρανό παράδειγμα το παρακάτω video. Ο Ρώσος youtuber, instragrammer ή όπως αλλιώς λέγονται όλοι αυτοί, κοινοποίησε ένα video για να δείξει που είναι ικανός να φθάσει, προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει.

Με ύφος «χιλίων καρδιναλίων» έβγαλε τα μπιτόνια με τη βενζίνη από το πορτμπαγκάζ, περιέλουσε την υπέροχη Mercedes-AMG GT 63 S 4-door Coupe με το εύφλεκτο υγρό και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά.

Μετά, κάθισε και απόλαυσε το θέαμα, καθώς αυτό που μόλις είχε κάνει ήταν τόσο μα τόσο σπουδαίο. Φυσικά, όλη η διαδικασία καταγράφηκε στο φακό ώστε να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι και η δημοσιοποίησή του να γίνει ανάρπαστη.

Ο Ρώσος προφανώς πέτυχε αυτό που ήθελε, αν και όπως υποστηρίζει ο ίδιος στόχος του ήταν να στείλει ένα μήνυμα στη γερμανική φίρμα για τα προβλήματα αξιοπιστίας του αυτοκινήτου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!