Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Ζούγκλα]: Εκταμίευση βοηθήματος Τραμπ και εγγραφή Ελληνοαμερικανών στους εκλογικούς καταλόγους
[Ζούγκλα]: Εκταμίευση βοηθήματος Τραμπ και εγγραφή Ελληνοαμερικανών στους εκλογικούς καταλόγους

[Ζούγκλα]: Εκταμίευση βοηθήματος Τραμπ και εγγραφή Ελληνοαμερικανών στους εκλογικούς καταλόγους

Το ελληνικό παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ ζητεί από τους Ελληνοαμερικανούς που ζουν στην Ελλάδα, να εγγραφούν στους εκλογικούς καταλόγους της πολιτείας στην οποία δικαιούνται να ψηφίσουν στις ερχόμενες εκλογές.

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση που έχει εκδώσει το ελληνικό παράρτημα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην Ελλάδα:

«Στις 3 Νοεμβρίου κρίνεται η τύχη της διακυβέρνησης των ΗΠΑ μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ αφ’ενός, ενός Προέδρου που έφερε στις ΗΠΑ μια απίστευτη ανάπτυξη, ενός Προέδρου που συγκρούστηκε με το Διεθνές και Εγχώριο Κατεστημένο και έφερε πίσω τα εργοστάσια στις ΗΠΑ, ενός Προέδρου που δεν ξεκίνησε ούτε μια πολεμική σύρραξη ενώ επανέφερε χιλιάδες Αμερικανούς στρατιώτες κοντά στις οικογένειές τους και αφ’ ετέρου ενός Νοσηρού Κατεστημένου της Ουάσιγκτον και της διεθνιστικής πτέρυγας ενός Κόμματος που παραπαίει μεταξύ της τυφλής υπακοής στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και ταυτόχρονα, της υποβάθμισης των ΗΠΑ ως παγκόσμια υπερδύναμη.

Αντίπαλοί μας είναι αυτοί που χρηματοδοτούνται από τους πάμπλουτους επιχειρηματίες που θησαύρισαν μεταφέροντας εργοστάσια εκτός ΗΠΑ, απολύοντας εκατοντάδες χιλιάδες Αμερικανούς πολίτες για να εκμεταλλευτούν απάνθρωπα πολίτες άλλων χωρών. Χρηματοδοτούνται όμως μέσω offshore και από τρίτες χώρες όπως η Κίνα και η Τουρκία. Τρανταχτή απόδειξη αυτού είναι το γεγονός ότι ένας από τους υπεύθυνους της καμπάνιας των Δημοκρατικών είναι ο Ελβίρ Κλεμπίκ, στενότατος συνεργάτης και εκφραστής των επιδιώξεων του Προέδρου Ερντογάν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!