Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Ευχάριστα νέα για τις μοτοσικλέτες τεχνολογίας Euro4
[Ζούγκλα]: Ευχάριστα νέα για τις μοτοσικλέτες τεχνολογίας Euro4

[Ζούγκλα]: Ευχάριστα νέα για τις μοτοσικλέτες τεχνολογίας Euro4

Ο συνδυασμός της αλλαγής των προδιαγραφών στους ρύπους των μοτοσικλετών από Euro4 σε Euro5 από 1η Ιανουαρίου 2021 και του Covid-19 δημιούργησε ένα τεράστιο πρόβλημα στην αγορά μοτοσικλέτας.

Οι αντιπρόσωποι και τα καταστήματα πώλησης μοτοσικλετών βρέθηκαν στη δυσάρεστη θέση να έχουν έναν τεράστιο στόλο μοτοσικλετών Euro4 απούλητο με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με μεγάλη οικονομική απώλεια.

Επέκταση μέχρι τέλος του 2021

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε από ό,τι φαίνεται λύση στο πρόβλημα, καθώς επιτρέπει, σύμφωνα με απόφασή Λύση για τις μοτοσικλέτες τεχνολογίες Euro4 έδωσε η Ε.Ε.της, την επέκταση της πώλησης στοκ μοτοσικλετών Euro4 μέχρι το τέλος του 2021. Αυτό σημαίνει πως δεν θα έχουμε καταστροφή ενός μεγάλου αριθμού μοτοσικλετών και θα υπάρξει ομαλή μετάβαση από το Euro4 στο Euro5.

Εκείνοι, λοιπόν, που έχουν στα καταστήματά τους ή στις αντιπροσωπείες από τις 15 Μαρτίου 2020 μοτοσικλέτες στοκ με Euro4 προδιαγραφές θα μπορούν να τις διαθέσουν και το 2021, κάτι εξαιρετικά σημαντικό, καθώς θα προχωρήσουν στη νέα χρονιά απαλλαγμένοι από το βάρος της προηγούμενης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!