Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: Δεκαήμερο ραντεβού για τους κινηματογραφόφιλους στα Χανιά
[Ζούγκλα]: Δεκαήμερο ραντεβού για τους κινηματογραφόφιλους στα Χανιά

[Ζούγκλα]: Δεκαήμερο ραντεβού για τους κινηματογραφόφιλους στα Χανιά

Σε ιδιαίτερες συνθήκες λόγω της υγειονομικής κρίσης αλλά χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα θα πραγματοποιηθεί και εφέτος στα Χανιά από τις 21 έως και τις 31 Οκτωβρίου το 8ο φεστιβάλ κινηματογράφου. Μία εκδήλωση που αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή.

Για δέκα ημέρες και με την τήρηση όλων των κανόνων για τη δημόσια υγεία οι φίλοι του κινηματογράφου θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές κινηματογραφικές εμπειρίες, ενώ το φετινό πλούσιο πρόγραμμα του Φεστιβάλ που περιλαμβάνει 120 ταινίες μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι επιθυμούν σε όλη την Ελλάδα, διαδικτυακά – σε προστατευμένο περιβάλλον , στο www.chaniafilmfestival.com.

Οι ταινίες του εφετινού προγράμματος του φεστιβάλ θα προβάλλονται σε αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων καθημερινά από τις 8 έως τις 10 το βράδυ.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα υλοποιηθεί ένας σημαντικός αριθμός από εργαστήρια και masterclasses σε φυσικό και διαδικτυακό περιβάλλον και ειδικά εργαστήρια για την εκπαιδευτική κοινότητα, αλλά και για όλους τους φίλους του κινηματογράφου.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του 8ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων αποτελεί η απόφαση των συντελεστών του η online έκδοση να ακολουθεί ροή αίθουσας και όχι on demand προβολή, ως συμβολή στη διατήρηση του αναντικατάστατου φεστιβαλικού κλίματος.

Παράλληλα, μέσα από το κανάλι του φεστιβάλ στο Youtube, θα υπάρχει μια καθημερινή ειδική ζωντανή εκπομπή η οποία θα δίνει τον παλμό του Φεστιβάλ με παρουσιάσεις, συζητήσεις και πολλές εκπλήξεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!