Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: «Confusion Wheel», ανέκδοτο τραγούδι του Tom Petty
[Ζούγκλα]: «Confusion Wheel», ανέκδοτο τραγούδι του Tom Petty

[Ζούγκλα]: «Confusion Wheel», ανέκδοτο τραγούδι του Tom Petty

Στις 16 Οκτωβρίου, η Warner Records κυκλοφορεί το box set «Wildflowres & All the Rest» με τις Wildflower ηχογραφήσεις του Tom Petty. Ως πρόγευση των ανέκδοτων τραγουδιών που περιλαμβάνονται στην ενότητα All the Rest, δόθηκε πριν λίγες μέρες στη δημοσιότητα το «Confusion Wheel», το οποίο μπορεί μεν να έγραψε ο Petty το 1994 αλλά στους αβέβαιους καιρούς μας ακούγεται ως μυστηριώδης πρόβλεψη.

Ο Petty παίζει ακουστική κιθάρα και τραγουδά «One of these days my old friend/You and I won’t worry no more/One of these nights it’ll all wash away». «And we’ll wake up singing a brand-new song/We’ll wake up singing a whole new song» συνεχίζει, ενώ το οπτικό κομμάτι στο κλιπ είναι ένας τροχός της τύχης που γυρίζει με ερωτήσεις για το πώς αγαπάς και ποιον εμπιστεύεσαι.

Δείτε το βίντεο:

Το box set περιλαμβάνει και τα 10 τραγούδια της ενότητας All the Rest, μεταξύ των οποίων και πέντε τα οποία κυκλοφορούν για πρώτη φορά (ανάμεσα σε αυτά και το «Confusion Wheel»). Επίσης, τον αρχικό δίσκο «Wildflowers» με τα 15 τραγούδια και τον δίσκο «Home Recordings» με τον Petty να δουλεύει σε εργαστήριο συνθέσεις από το «Wildflowers». Τέλος, τον δίσκο «Alternate Versions (Finding Wildflowers)» και έναν δίσκο με live ερμηνείες.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!