Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Citroen C5 Aircross 2.0 BlueHDI EAT8: Στυλ, δύναμη και άνεση
[Ζούγκλα]: Citroen C5 Aircross 2.0 BlueHDI EAT8: Στυλ, δύναμη και άνεση

[Ζούγκλα]: Citroen C5 Aircross 2.0 BlueHDI EAT8: Στυλ, δύναμη και άνεση


Οδηγεί ο Λουκάς Παπαλάμπρος


Από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε κέρδισε τις εντυπώσεις με τον ευφάνταστο σχεδιασμό του, το στιβαρό παρουσιαστικό του, τα εκπληκτικά επίπεδα άνεσης, τις πρωτοποριακές τεχνολογίες, τους αποδοτικούς κινητήρες και τη σεμιναριακού επιπέδου οδηγική συμπεριφορά του.

Το C5 Aircross είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά SUV της Γηραιάς Ηπείρου. Διαθέτει οτιδήποτε επιζητεί ο υποψήφιος αγοραστής από ένα αυτοκίνητο, προβάλλοντας περισσότερα από όλα το casual chic look, αυτό, δηλαδή, που θέλουν περισσότερο από κάθε άλλο οι απαιτητικοί Ευρωπαίοι οδηγοί και κυρίως οι κυρίες.

Πρωταγωνιστής

Πολλοί θεωρούν ότι όλα τα σύγχρονα SUV είναι σχεδόν ίδια. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχουν καθόλου άδικο. Οι σχεδιαστές φαίνεται ότι έχουν ξεμείνει από ιδέες, με αποτέλεσμα οι κατασκευαστές να αντιγράφουν ο ένας τον άλλο.

Το μοντέλο της Citroen ωστόσο δεν μπορείς να το μπερδέψεις με κανένα άλλο. Χωρίς να έχει τίποτα το εξεζητημένο πάνω του, πρωταγωνιστεί σε κάθε κίνησή του. Πληρώνει για τέλη λίγο πάνω από 150 ευρώ.

Η όμορφη μάσκα με τα λεπτά φωτιστικά σώματα, οι μεγάλοι τροχοί, τα πλευρικά προστατευτικά Airbump, οι ράγες οροφής, οι έντονες χρωματικές αποχρώσεις, οι ράγες οροφής και τα 23 εκατοστά της απόστασης από το έδαφος το διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες προτάσεις της κατηγορίας.

Για σύγχρονους οικογενειάρχες

Το C5 Aircross απευθύνεται κυρίως στους νέους οικογενειάρχες, σε αυτούς που ακολουθούν το σύγχρονο lifestyle.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!