Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Το Citroen C3 διαθέτει 12 συστήματα υποβοήθησης
[Ζούγκλα]: Το Citroen C3 διαθέτει 12 συστήματα υποβοήθησης

[Ζούγκλα]: Το Citroen C3 διαθέτει 12 συστήματα υποβοήθησης

Αναβαθμισμένο αισθητικά, με πιο κομψό και σύγχρονο εσωτερικό, μοντέρνα χρώματα, υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, πρωτοποριακά καθίσματα, αποδοτικούς κινητήρες και πλειάδα τεχνολογιών.

Το ανανεωμένο C3 έκανε ντεμπούτο στην ελληνική αγορά, προσφέροντας οτιδήποτε επιζητεί ο υποψήφιος αγοραστής από ένα compact αυτοκίνητο. Οι τιμές του ξεκινούν από 13.500 ευρώ και φθάνουν έως τα 18.850€.

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται 12 συνολικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Ας τα δούμε αναλυτικά:

FRONT PARKING ASSIST: Οι μπροστινοί αισθητήρες παρκαρίσματος, είναι ιδιαίτερα χρήσιμοι για τις μετακινήσεις μέσα σε πολυσύχναστο αστικό περιβάλλον. Το συγκεκριμένο σύστημα, περιλαμβάνει 6 αισθητήρες που με ηχητική ειδοποίηση βοηθούν τον οδηγό στο παρκάρισμα.

HANDS-FREE ENTRY AND START: Με το σύστημα αυτό, ο οδηγός δεν χρειάζεται να βγάλει το κλειδί του αυτοκινήτου από την τσέπη του. Το αυτοκίνητο αναγνωρίζει τον οδηγό του, μόλις εκείνος το προσεγγίσει.

ACTIVE SAFETY BRAKE: Πρόκειται για το φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης. Λειτουργεί από τα 5 χλμ./ώρα, αναγνωρίζοντας πεζούς και αναβάτες. Αν ο οδηγός δεν κάνει κάποια ενέργεια μετά την ηχητική ειδοποίηση, το αυτοκίνητο φρενάρει αυτόματα.

COFFEE BREAK ALERT: Το συγκεκριμένο σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό σχετικά με το πότε πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα από την οδήγηση, μετά από δύο ώρες συνεχόμενης κίνησης με ταχύτητα πάνω από 65 χλμ./ώρα.

DRIVER ATTENTION ALERT: το σύστημα αυτό αξιολογεί την επαγρύπνηση του οδηγού προσδιορίζοντας τις πιθανές αποκλίσεις στην πορεία του αυτοκινήτου σε σχέση με τις οδικές σημάνσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!