Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Χωρίς αντίπαλο παίζει στην Ελλάδα το Toyota Yaris..
[Ζούγκλα]: Χωρίς αντίπαλο παίζει στην Ελλάδα το Toyota Yaris..

[Ζούγκλα]: Χωρίς αντίπαλο παίζει στην Ελλάδα το Toyota Yaris..

Η νέα γενιά Toyota Yaris είναι ήδη διαθέσιμη στην ελληνική αγορά και με το… καλημέρα έχει δείξεi πως Η 4η γενιά του Yaris είναι πολύ προχωρημένη τεχνολογικά…δύσκολα θα βρει αντίπαλο.

Το ιαπωνικό μοντέλο που είναι διαθέσιμο με κινητήρες 1.0 και 1.5 λίτρων επωφελείται από την εξελιγμένη τέταρτη γενιά της υβριδικής τεχνολογίας Toyota, που προσφέρει χαμηλή κατανάλωση, χαμηλότερους ρύπους και αναβαθμισμένη λειτουργία στο πρόγραμμα ηλεκτροκίνησης με υψηλότερες ταχύτητες και μεγαλύτερη αυτονομία.

Στην ουσία, στην πόλη, το νέο Yaris μπορεί να λειτουργεί με μηδενικές εκπομπές ρύπων, όπως ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, αλλά χωρίς το άγχος της επαναφόρτισης.

Κληρονομιά…

Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν και αναμενόμενα καθώς το Yaris διαθέτει μία πλούσια Πάνω από 20 χρόνια το Yaris πρωτοπορεί με καινοτόμες τεχνολογίες…κληρονομιά, ως καινοτόμο μοντέλο. Η πρώτη γενιά που λανσαρίστηκε το 1999, ήταν το πρώτο μοντέλο της Toyota που κέρδισε τον τίτλο του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς και ξεχώρισε ως το ‘μεγάλο μικρό’ χάρη σε ένα αξιοσημείωτα ευρύχωρο εσωτερικό.

Η δεύτερη γενιά ήταν το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας B που απέσπασε πέντε αστέρια στο πρόγραμμα αξιολόγησης του Euro NCAP, ενώ η τρίτη γενιά λανσάρισε την υβριδική τεχνολογία στη μικρή κατηγορία για πρώτη φορά και παράλληλα αναβάθμισε τον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας, συμπεριλαμβάνοντας στο βασικό εξοπλισμό της τα συστήματα ADAS του πακέτου Toyota Safety Sense.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!