Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Ζούγκλα]: Ο Αμερικανός τραγουδιστής Akon προχωρά με τα σχέδια δημιουργίας της Akon City στη Σενεγάλη
[Ζούγκλα]: Ο Αμερικανός τραγουδιστής  Akon προχωρά με τα σχέδια δημιουργίας της Akon City στη Σενεγάλη

[Ζούγκλα]: Ο Αμερικανός τραγουδιστής Akon προχωρά με τα σχέδια δημιουργίας της Akon City στη Σενεγάλη

Ο Αμερικανός τραγουδιστής της R&B Akon προχωρά με τα σχέδια για τη δημιουργία μιας φουτουριστικής παναφρικανικής πόλης, ανακοινώνοντας τη Δευτέρα ότι η οικοδόμηση θα ξεκινήσει τον επόμενο χρόνο στο πλαίσιο του πρότζεκτ των έξι δισεκατομμυρίων δολαρίων, παρά το αβέβαιο μέλλον του παγκόσμιου τουρισμού.

Ο Akon, ο οποίος ανακοίνωσε για πρώτη φορά την ιδέα του για την ουτοπική πόλη το 2018, την περιέγραψε ως «πραγματική Wakanda», συγκρίνοντάς την με τον τεχνολογικά προηγμένο φανταστικό αφρικανικό τόπο που απεικονίζεται στην ταινία «Black Panther».

Ο Akon είπε ότι ελπίζει ότι με το πρότζεκτ του θα παράσχει απολύτως απαραίτητες θέσεις εργασίας στη Σενεγάλη και ότι πόλη του θα αποτελέσει πατρίδα για τους Μαύρους Αμερικανούς και άλλους που αντιμετωπίζουν φυλετικές αδικίες.

«Το σύστημα τούς αντιμετωπίζει άδικα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, τους οποίους δεν μπορείτε ποτέ να φανταστείτε. Και το υφίστανται, μόνον επειδή πιστεύουν ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος» είπε.

«Επομένως, αν είστε από την Αμερική ή την Ευρώπη ή αλλού στη διασπορά και αισθάνεστε ότι θέλετε να επισκεφθείτε την Αφρική, θέλουμε η Σενεγάλη να είναι ο πρώτος σταθμός» τόνισε ο τραγουδιστής και επιχειρηματίας.

Ο Akon, ο οποίος γεννήθηκε στις ΗΠΑ από γονείς από τη Σενεγάλη, πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας στη χώρα της Δυτικής Αφρικής, όπου μόνο το 44% των αγροτικών νοικοκυριών είχε ηλεκτρικό ρεύμα ακόμη και το 2018.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!