Τρίτη, 1 Δεκεμβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Αυτό το κράνος θα φορούν 20 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ
[Ζούγκλα]: Αυτό το κράνος θα φορούν 20 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ

[Ζούγκλα]: Αυτό το κράνος θα φορούν 20 αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ


Του Βασίλη Σαρημπαλίδη


Όταν κινείσαι με μοτοσικλέτα, είναι λογικό να εκτίθεσαι περισσότερο στον κίνδυνο, καθώς στηρίζεσαι σε δύο τροχούς και το μόνο που σε προστατεύει είναι ο εξοπλισμός.

Όσο περισσότερα χιλιόμετρα «γράφεις» στον δρόμο, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες… πτώσης, όχι γιατί δεν προσέχεις αλλά γιατί ένα μεγάλο ποσοστό οδηγών έχει το μυαλό του σε άλλα θέματα εκτός από τον δρόμο…

Δωρεά της Spyros Panopoulos Automotive

Οι αστυνομικοί -αναβάτες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. καθημερινά καλύπτουν εκατοντάδες χιλιόμετρα και είναι φυσικό To κράνος και η ποιότητά του είναι σημαντικός παράγοντας της ασφάλειας κάθε αναβάτη…επακόλουθο να υπάρχουν πτώσεις και τραυματισμοί. Ο ρουχισμός και το κράνος είναι δύο πράγματα πολύ σημαντικά για την ασφάλειά τους και σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερα, αυξάνοντας με αυτόν τον τρόπο τα επίπεδα ασφαλείας.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία Spyros Panopoulos Automotive αποφάσισε να σχεδιάσει αποκλειστικά και μόνο για την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ένα κράνος από ανθρακονήματα προκειμένου να προσφέρει ασφάλεια και να είναι ακόμα πιο ελαφρύ, άρα και λιγότερο κουραστικό για τον αναβάτη. Πρόκειται για μία κίνηση που δεν αφορά σε οικονομική συναλλαγή αλλά σε χορηγία της εν λόγω εταιρείας σε αναβάτες της ΔΙ.ΑΣ. που είχαν στο παρελθόν ατύχημα με τη μοτοσικλέτα τους.

Προσφορά στη ΔΙ.ΑΣ.

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον ιδρυτή της εταιρείας Σπύρο Πανόπουλο, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάνουμε αυτή την κίνηση και σκοπός μας είναι να κατασκευάσουμε από το μηδέν 10-20 κράνη και να τα Το κράνος που θα αποκτήσουν 20 αναβάτες θα είναι φτιαγμένο από ανθρακονήματα..

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!