Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ | [Ζούγκλα]: Αφιέρωμα: Τα ακριβότερα scooter της αγοράς 
[Ζούγκλα]: Αφιέρωμα: Τα ακριβότερα scooter της αγοράς 

[Ζούγκλα]: Αφιέρωμα: Τα ακριβότερα scooter της αγοράς 

Είναι όμορφα, καλοφτιαγμένα και τεχνολογικά εξελιγμένα, συγκεντρώνουν τον θαυμασμό του κόσμου και δημιουργούν πιστό κοινό, αλλά είναι πολύ ακριβά κάνοντας τους “μη γνωρίζοντες” και όσους έχουν χαμηλότερα εισοδήματα να τα θεωρούν από υπερβολή έως και “σκάνδαλο”. Όπως και να έχει, αυτά είναι τα ακριβότερα scooter της ελληνικής αγοράς.

Δύο έχει η BMW, άλλα δύο η Honda και από ένα οι Kymco, Piaggio, Vespa(!) και Yamaha, σύνολο 8 μοντέλα που εντυπωσιάζουν στο πέρασμά τους και που όταν ανακοινώνεται η τιμή τους ακολουθεί η ..καταιγίδα. Όπως σχόλια του τύπου “με τόσα χρήματα αγοράζεις αυτοκίνητο”, τα οποία σε γενικές γραμμές σαφέστατα αποτελούν άκυρη δήλωση, αφού συγκρίνουν δύο τελείως διαφορετικά πράγματα. Γιατί επίσης με αυτά τα ποσά (άνω των 9.000 ευρώ στην περίπτωσή μας) μπορεί να αγοράσει κάποιος φουσκωτό, οικόπεδο σε απομακρυσμένη περιοχή, μια μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα, αλλά και ένα μικρό διαμέρισμα σε υποβαθμισμένη περιοχή. Άσχετα πράγματα μεταξύ τους, που περισσότερο λέγονται για να ειπωθούν, αφού τα ακριβά scooter αποκτούνται συνήθως από καταναλωτές που δεν έχουν πρόβλημα βιοπορισμού και αναβάτες που συνειδητά τα επιλέγουν “πάση θυσία”.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι περιλαμβάνει αυτή η κατηγορία, πάντα σε αλφαβητική σειρά για αποφυγή παρεξηγήσεων:

BMW C 650 GT – 12.850€

Ένα τουριστικό δικύλινδρο maxi scooter με πλούσιο εξοπλισμό και αρκετό όγκο, που φτιάχτηκε για να προσφέρει άνεση και μεγάλη προστασία από τον αέρα στους επιβαίνοντες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: ΖΟΥΓΚΛΑ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!